Η Φουρέιρα βλέπει… Επίδαυρο – Το θάψιμο από τον Λιάγκα


«Ας πάει πρώτα η Φουρέιρα στην Επίδαυρο να δει καμιά παράσταση…» ήταν το καυστικό σχόλιο γνωστού παρουσιαστή στην επιθυμία της γνωστής τραγουδίστριας να παίξει στην Επίδαυρο.

Ο λόγος για τον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος σχολίασε την αναφορά της Ελένης Φουρέιρα ότι θα σκεφτόταν το ενδεχόμενο μιας πρότασης για αρχαίο δράμα στην Επίδαυρο: «Όλα στην ώρα τους. Με μια καλή πρόταση και πολλή δουλειά ίσως θα μπορούσα να παίξω αρχαίο θέατρο. Οφείλω όμως να είμαι έτοιμη για αυτό, διότι μια τέτοια δουλειά απαιτεί και την αντίστοιχη σοβαρότητα από εσένα. Αυτό στην πράξη σημαίνει πως δεν μπορώ να κάνω έναν τόσο δύσκολο ρόλο και ταυτόχρονα να εμφανίζομαι σε κάποιο μαγαζί. Θέλω είμαι 100% εκεί αν συμβεί κάτι τέτοιο. Για μένα η Τέχνη δεν έχει όρια και δεν λέω «όχι» σε τίποτα. Αν κάνεις κάτι κι αυτό αρέσει στον κόσμο, τότε μάλλον κάνεις καλά και προχωράς».

Οι δηλώσεις της προκάλεσαν την αντίδραση του Γιώργου Λιάγκα ο οποίος σχολίασε σε οργισμένο ύφος: «Γιατί να μην ακολουθήσει αυτό που κάνει τώρα αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί όλοι να πάμε να παίξουμε στην Επίδαυρο. Ας πάει στην Επίδαυρο να δει μια παράσταση πρώτα…. Την αγαπώ πάρα πολύ, καλό παιδί, πρέπει να την προστατεύσουν κάποιοι από το να κάνει τέτοιες δηλώσεις, που δεν της κάνουν και καλό. Για ποιο λόγο να πάει να παίξει στην Επίδαυρο; Διαφωνώ… είναι υπερφίαλο».

 

Πηγή: vipnews.gr