«ΦΩΤΟΓΡΑΦΙ-ΖΩ»: Διαγωνισμό φωτογραφίας διοργανώνει το Youth Makerspace Larnaka του ΟΝΕΚ


«ΦΩΤΟΓΡΑΦΙ-ΖΩ»: Διαγωνισμό φωτογραφίας διοργανώνει το Youth Makerspace Larnaka του ΟΝΕΚ

Το Youth Makerspace, του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου, διοργανώνει διαγωνισμό φωτογραφίας με τίτλο «ΦΩΤΟΓΡΑΦΙ-ΖΩ» με στόχο την ανάδειξη των νέων ερασιτεχνών φωτογράφων της Κύπρου, ηλικίας 15-35 ετών.

Μέσα από τον διαγωνισμό, οι νέοι θα έχουν την ευκαιρία να αποτυπώσουν την καθημερινότητά τους, τα ταξίδια και τις εξερευνήσεις τους, την ελπίδα, αλλά και τις ανησυχίες τους για το μέλλον.

Η διοργάνωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Έτους Νεολαίας 2024, εις μνήμη του Θρασύβουλου Θρασυβούλου, Εκτελεστικού Γραμματέα του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου.

Οι συμμετοχές θα αξιολογηθούν από ομάδα ατόμων με γνώσεις στη φωτογραφία, τα ονόματα των οποίων θα ανακοινωθούν σε μεταγενέστερο στάδιο. Με την ανάδειξη των τριών (3) καλύτερων φωτογραφιών, θα δοθούν αντίστοιχα χρηματικά έπαθλα, τρεις (3) επιπλέον έπαινοι, καθώς και ειδικό βραβείο από την οικογένεια Θρασύβουλου Θρασυβούλου.

Όλες οι νικητήριες φωτογραφίες θα παρουσιαστούν στο φεστιβάλ τεχνολογίας, Makers Fair 2024, στις 2 Ιουνίου, στο πλαίσιο φωτογραφικής έκθεσης.

ΒΡΑΒΕΙΑ

  • 1ο Βραβείο: €400
  • 2ο Βραβείο: €300
  • 3ο Βραβείο: €200
  • Ειδικό Βραβείο από την οικογένεια Θρασύβουλου Θρασυβούλου: €200
  • 3 Έπαινοι: €100 έκαστος

Μπορείτε να στείλετε τις συμμετοχές σας στο photocontest@onek.org.cy, από τις 15 Μαρτίου 2024 μέχρι και τις 15 Απριλίου 2024. Δείτε τους όρους και τις λεπτομέρειες του διαγωνισμού ΕΔΩ.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να επικοινωνήσουν με το Youth Makerspace Larnaka στο 24201777, μέσω email στο makerspacelarnaka@onek.org.cy ή μέσω Facebook και Instagram.