Φίλιππος Πλιάτσικας – Τραγουδά «Το Rock της Δυτικής Όχθης», με εκλεκτούς συνοδοιπόρους


«Με αφορμή την κυκλοφορία του δίσκου «Ένας ολοκαίνουργιος κόσμος», που είναι φόρος τιμής στον ήχο που είχα πάντα μέσα μου από μικρός, κάνω μια αναδρομή στα χρόνια από το 1987 που πρωτοφτιάχτηκε σε ένα παλιό πέτρινο σπίτι στο Μενίδι η μπάντα που αργότερα ονομάστηκε Πυξ Λαξ μέχρι και σήμερα. Θα ταξιδεψω λοιπόν παρέα με όλες εκείνες τις μουσικές και τους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω απ΄ αυτές και με μεγάλωσαν. Αυτό που κάποια στιγμή ονομάσαμε Το Rock της Δυτικής όχθης !

Εκτός λοιπόν από τα τραγούδια των Πυξ Λαξ και της προσωπικής μου πορείας, θα έχουν ιδιαίτερη θέση τραγούδια και άλλων μουσικών συνοδοιπόρων, διασκευασμένα με τον ήχο που ξεκίνησε λίγο πριν τη δεκαετία του ’90 και έφτασε μέχρι σήμερα αναπνέοντας κι αλλάζοντας χωρίς να χρειάζεται συνθήματα φτιαγμένα με photoshop για να υπάρχει”.

Φίλιππος Πλιάτσικας

Συνοδοιπόροι σε αυτή τη συναυλία οι Γιάννης Ζουγανέλης, Λάκης Παπαδόπουλος και Μίλτος Πασχαλίδης που έχουν για τους δικούς του λόγους ο καθένας συνδεθεί άμεσα τόσο με τον Φίλιππο όσο και με αυτά που υπηρετεί αυτή η παράσταση. Οι απαντήσεις για όλα αυτά επί σκηνής…

INFO
ΠΟΥ: Θέατρο Πέτρας
ΠΟΤΕ: Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016
ΏΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ : 9.30 μμ. (Οι πόρτες ανοίγουν στις 7.30 μμ.)
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 210 7298930

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ:
Έναρξη προπώλησης με 10€.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ :
Robin4Arts GmbH