Φίλιππος-Κωνσταντίνος : ΟΝΕ και Μοναδικός ….Όταν τον άκουσα να τραγουδά λάτρεψα την φωνή του αλλά όταν τον γνώρισα πρώτη φορά θαύμασα τον «σπάνιο» χαρακτήρα του. Ένα αγόρι το οποίο αξίζει να γνωρίσει καλύτερα ο κόσμος, ειδικότερα τώρα, που όπως ο ίδιος λέει, νιώθει πιο ώριμος από ποτέ.

O Φίλιππος Κωνσταντίνος πάντα ειλικρινής και αισιόδοξος μας μιλά για την επιστροφή των ΟΝΕ στη  δισκογραφία και τη νυκτερινή διασκέδαση.  Μας λέει για όλα όσα τον «δίδαξε» ο κορονοϊος, την αγάπη του κόσμου για το συγκρότημα  που δυναμώνει όλο και πιο πολύ κάθε φορά αλλά και άλλα πολλά .

Συνέντευξη στη Στέλλα Παπά

1.Φίλιππε μου μετά από πολύ και καιρό οι ΟΝΕ  επιστρέψαν  δυναμικά στη νυκτερινή διασκέδαση.  Πως νιώθεις  λοιπόν που τραγουδάτε και πάλι μπροστά στο κοινό ;

Νιώθω υπέροχα γιατί μετά από δεκαπέντε  μήνες αναγκαστικής απραξίας λόγω κορονοϊού, επιστρέψαμε πάλι στη σκηνή και κάνουμε αυτό που αγαπάμε πολύ. Είναι κάτι που το είχαμε πραγματικά πολλή ανάγκη, όπως φυσικά και ο κόσμος που διψούσε να βγει έξω και να διασκεδάσει.

  1. Ο κόσμος πως σας «υποδέχτηκε»;

Ο κόσμος μάς υποδέχθηκε με μια τεράστια αγκαλιά και ατελείωτη αγάπη, όπως άλλωστε έκανε πάντα όλα αυτά τα χρόνια!

  1. Υπήρξαν απρόβλεπτα στις πρόβες ;

Όχι. Ίσα ίσα, ο ενθουσιασμός της επιστροφής μας στο τραγούδι ήταν τόσο μεγάλος, που επισκίασε όλα τ’άλλα!

4.Απο τα τραγούδια των ΟΝΕ ποιο είναι το αγαπημένο σου;

Είναι πάρα πολλά, και το λέω με κάθε ειλικρίνεια. Αλλά αν έπρεπε να επιλέξω ένα, θα έλεγα το “Σκέψου”!

  1. Υπάρχει κάποιο από τα τραγούδια σας που δεν σ’αρέσει;

Όχι. Όλα είχαν τον ρόλο και το σκοπό τους.

6.Ποια η πιο μαγική σου στιγμή στο πρόγραμμα σας ;

Η στιγμή που βλέπεις τον κόσμο από κάτω να τραγουδάει μαζί σου και να ξέρει όλους τους στίχους απ’έξω.

  1. Πως νιώθεις που οι ONE κερδίζουν νέο κοινό, πιο μικρό ηλικιακά, που τους έμαθε τώρα με το come back τους ;

Aυτό είναι υπέροχο, είναι το πιο όμορφο απ’ολα, γιατί υπάρχει μια ευλογημένη συνέχεια σε όλο αυτό που είχαμε κτίσει με τα παιδιά με πολύ κόπο και πολύ σκληρή δουλειά όλα αυτά τα χρόνια.

  1. Τι πιστεύεις ήταν αυτό που κράτησε ζωντανή την αγάπη των θαυμαστών σας τα τόσα χρόνια που δεν τραγουδάγατε ;

Νομίζω η αναγνώριση της σκληρής και πολύ καλής δουλειάς που ανέφερα πιο πάνω και φυσικά τα τραγούδια μας που η ποιότητα τους άντεξε και αντέχει στο χρόνο.

  1. Νιώθεις ότι τώρα είστε ποιο δεμένοι από πριν;

Νομίζω, ναι, γιατί τώρα μεγαλώσαμε, είμαστε πιο ώριμοι και νομίζω πως όλοι μάθαμε από τα λάθη του παρελθόντος.

  1. Οι ONE ετοιμάζουν κάποιο νέο τραγούδι;

Κάτι έχουμε στα σκαριά, αλλά θα ανακοινωθεί όταν έρθει ο καιρός. Προς το παρόν είμαστε πολύ χαρούμενοι και ευγνώμονες που ο κόσμος αγκάλιασε κι αγάπησε τα δύο τελευταία μας τραγούδια, “Billy Bam Bam” και το “Δύσκολα τα πράγματα”, τα οποία έγραψε ο Κωνσταντίνος και τραγουδήσαμε μαζί.

  1. Νιώθεις ότι όλο αυτό με την πανδημία επηρέασε αρνητικά το χαρακτήρα σου. Σου έμειναν κάποιες φοβίες ;

Όταν ξαφνικά δημιουργείται μια πρωτόγνωρη κατάσταση γύρω σου, ακούς παντού να λένε πως υπάρχει ένας ιός ο οποίος μπορεί να σε σκοτώσει και αναγκαστικά πρέπει να  απομονωθείς στο σπίτι σου για κάποιο διάστημα, αναπόφευκτα, όλο αυτό σού προκαλεί φόβο και αβεβαιότητα. Ακόμα όμως και η χειρότερη των καταστάσεων κρύβει τους δικούς της “θησαυρούς”. Αν μη τι άλλο, ο κορωνοϊός μάς έμαθε να μην παίρνουμε τίποτα ως δεδομένο, να εκτιμούμε και να σεβόμαστε την κάθε στιγμή και τους ανθρώπους που έχουμε στη ζωή μας. Η ανθρωπότητα έχει κι άλλα πολλά σοβαρά προβλήματα να αντιμετωπίσει που υπήρχαν πριν τον κορωνοϊό και θα υπάρχουν και μετά, όπως η βάναυση συμπεριφορά που δείχνουμε στον πλανήτη μας, με συνέπεια την αλλαγή στο κλίμα και τις καταστροφικές συνέπειες που αυτό φέρει μαζί του.

  1. Ποιο μήνυμα θέλεις να στείλεις στο κόσμο;

Δοκιμαζόμαστε όλοι με πολλούς και διάφορους τρόπους. Αυτή είναι η ζωή. Το θέμα είναι, εκεί που νιώθουμε νικημένοι και ηττημένοι, να βρίσκουμε τα ψυχικά αποθέματα να σηκώνουμε πάλι κεφάλι και να δηλώνουμε παρών. Πάντα υπάρχει ένα πολύτιμο μάθημα πίσω από κάθε κατάσταση, φτάνει να έχουμε το μυαλό μας ανοικτό, για να μπορέσουμε να το δεχτούμε και να μάθουμε απ’ αυτό.

Οι ΟΝΕ κάθε Κυριακή κάνουν quest εμφανίσεις στο μαγαζί ΝΟΤΕΣ στη ΛΕΜΕΣΟ