Φεγγαράκι μου λαμπρό: Η Βικτώρια Χαλκίτη μαγεύει τους μικρούς μας φίλουςΤο νέο τους…στέκι βρίσκουν οι γονείς στο μουσικό παιδικό κανάλι Meliland.

Πρόκειται για μουσικό κανάλι στο youtube όπου θα βρείτε παιδικά τραγούδια, νανουρίσματα και παραμύθια σε νέες σύγχρονες εκτελέσεις από γνωστούς  και νέους ερμηνευτές.

Γνωστά παραδοσιακά τραγούδια, δημιουργημένα ξανά με μια πιο σύγχρονη ματιά, με προσεγμένη παραγωγή και γραφικά που ξεχωρίζουν και είναι βέβαιο πως θα αγαπήσουν οι μικροί μας φίλοι.

Ένα μοναδικό Concept όπου για πρώτη φορά σε ένα μέρος θα υπάρχει υψηλής ποιότητας περιεχόμενο για παιδιά από όλες τις ηλικίες.

Πριν λίγα 24ωρα δημοσιεύτηκε σε μια ξεχωριστή μορφή το “Φεγγαράκι μου λαμπρό” το οποίο ερμηνεύει μοναδικά η Βικτώρια Χαλκίτη.

Αυτό που κάνει την ερμηνεία να ξεχωρίζει είναι το γεγονός πως δεν υπάρχουν μουσικά όργανα αλλά όλα τα φωνητικά τα κάνει η ίδια η Βικτώρια Χαλκίτη και ντύνει μαγικά το κομμάτι!

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook γράφει : “Με μεγάλη χαρά και αγάπη προσπάθησα να δώσω μία διαφορετική νότα σ’ αυτό το αγαπημένο διαχρονικό παιδικό τραγούδι. Ελπίζω να σας αρέσει….💖🤗💖”.

Πηγή : GGM