Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων: Το εφόδιο της νεολαίας για τη νέα σχολική χρονιά


Η Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων παραμένει κοντά σου για το ξεκίνημα ακόμα μίας παραγωγικής χρονιάς, προσφέροντάς σου μοναδικά προνόμια.

Με την πρόσφατη ψηφιακή μετεξέλιξή της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων, για ευκολότερη και αμεσότερη χρήση από τον κάτοχό της, την καθιστούν το πλέον απαραίτητο εφόδιο κάθε νέου στη σύγχρονη κοινωνία. Όλοι οι νέοι ηλικίας 13 έως 30 χρόνων, μπορείτε να την αποκτήσετε εντελώς δωρεάν και να επωφεληθείτε των χιλιάδων εκπτώσεων και προνομίων που προσφέρει, σε όλη την Ευρώπη. Επιπλέον, οι Κύπριοι φοιτητές, κάτοχοι της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων, έχετε έκπτωση 50% στα κόμιστρα των μετακινήσεών σας στην Κύπρο, με λεωφορεία.

Ήδη, περισσότεροι από έξι εκατομμύρια Ευρωπαίοι νέοι, απολαμβάνουν τα ειδικά προνόμια, τις εκπτώσεις και προσφορές σε προϊόντα και υπηρεσίες που παρέχουν καταστήματα ρουχισμού, αξεσουάρ και άλλων προσωπικών ειδών, εστιατόρια, μπαρ και καφετέριες, ταξιδιωτικές εταιρείες και ξενοδοχεία, κομμωτήρια και ινστιτούτα ομορφιάς, κινηματογράφοι, θέατρα, μουσεία, συναυλιακοί χώροι και άλλες 30.000+ επιχειρήσεις, που αποτελούν το δίκτυο συνεργατών του προγράμματος της κάρτας.

Τα οφέλη της κάρτας δεν περιορίζονται μόνο στην Κύπρο, αλλά και σε περισσότερες από 30 χώρες της Ευρώπης, καλύπτοντας τομείς όπως ο πολιτισμός, η εκπαίδευση, ο τουρισμός, η υγεία, ο αθλητισμός, η ομορφιά, η διασκέδαση, η εστίαση, η τηλεφωνία κ.α.. Επιπλέον, σε τακτά χρονικά διαστήματα, σου δίνει την ευκαιρία να κερδίσεις διάφορα πλούσια δώρα, όπως για παράδειγμα tablets, smartphones και laptops, μέσω διαγωνισμών που διοργανώνονται στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Εσύ, λοιπόν, γιατί να αποτελείς εξαίρεση; Πάρε το προβάδισμα και απόκτησε γρήγορα, εύκολα και εντελώς δωρεάν τη δική σου ψηφιακή Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων!

Στην Κύπρο εκδίδεται από τον Οργανισμό Νεολαίας Κύπρου και με ένα κλικ στην ιστοσελίδα της (https://europeanyouthcard.onek.org.cy/), μπορείς να μάθεις περισσότερα.