Εξυπηρέτηση του κοινού στο πλαίσιο εφαρμογής των μέτρων για περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού


Ο Δήμος Στροβόλου, στο πλαίσιο εφαρμογής των μέτρων για αντιμετώπιση του κορωνοϊού, προτρέπει το κοινό να επιλέγει για την εξυπηρέτησή του την τηλεφωνική επικοινωνία ή το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, ώστε οι επισκέψεις στο Δημοτικό Μέγαρο να περιοριστούν αποκλειστικά στις απολύτως αναγκαίες περιπτώσεις. Υπενθυμίζουμε ότι οι πληρωμές λογαριασμών μπορούν να γίνουν και ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου.

Περαιτέρω, ο Δήμος πληροφορεί το κοινό ότι μεταξύ άλλων μέτρων που λαμβάνει για περιορισμό του εν λόγω ιού, περιλαμβάνεται και ο προληπτικός καθαρισμός (απολύμανση) των εγκαταστάσεών του και των δημοσίων χώρων που χρησιμοποιούνται από το κοινό.

Οι Δημότες καλούνται να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις του Υπουργείου Υγείας και να ακολουθούν τις οδηγίες των αρμόδιων κυβερνητικών Τμημάτων.

Μπορείτε να ενημερώνεστε για τα νέα μέτρα και οδηγίες για τον κορωνοϊό από την ιστοσελίδα του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών της Δημοκρατίας: https://www.pio.gov.cy/%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%89%CE%B8%CE%AD%CE%BD%CF%84%CE%B1/.