Εξομολόγηση Μακεδόνα: «Θα μπορούσα να έπαιρνα μεροκάματα 40 φορές μεγαλύτερα»


Απολαυστικός ο Κώστας Μακεδόνας στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Βασίλη Μπουζιώτη και δημοσιεύεται στη Real News.

Μιλώντας για τις πάλαι ποτέ αποδοτικές εποχές και τα υψηλά μεροκάματα, ο Κώστας Μακεδόνας είπε:

«Πρόλαβα τις χρυσές εποχές και είμαι ευτυχής γι’ αυτό. Οι δισκογραφικές στήριζαν τους σημαντικούς δημιουργούς, αγκάλιαζαν το νέο αίμα, η νύχτα ήταν ζωντανή. Έχω εμπειρίες πολύτιμες και μνήμες πολύ ακριβές… Έβγαλα καλά λεφτά, αλλά θα μπορούσα να έχω βγάλει πολύ περισσότερα αν είχα κάνει τις εκπτώσεις που μου είχαν ζητηθεί. Χωρίς υπερβολή, θα μπορούσα να έχω χτυπήσει μεροκάματα 40 φορές πάνω από αυτό που έπαιρνα όταν κάναμε τις παραστάσεις με τον Βουτσινά, τη Λίνα Νικολακοπούλου, τον Σταμάτη Κραουνάκη. Έρχονταν και μου έλεγαν ‘”Έλα σε εμάς και θα πάρεις όσα παίρνεις επί σαράντα”, αλλά ήθελα να κάνω αυτό που έλεγε η καρδιά μου, με ανθρώπους που εκτιμούσα και θαύμαζα, με δημιουργούς που με πήγαιναν μπροστά. Δεν ενέδωσα όμως στις “Σειρήνες” ποτέ… Όπως λέω και στους φίλους μου αν είχα ενδώσει, θα είχα τώρα 7-8 πολυκατοικίες δικές μου! Αλλά σκέψου τι ΕΝΦΙΑ θα πλήρωνα τώρα γι’ αυτές (σ.σ.: γελάει)».

Ο Κώστας Μακεδόνας είναι παράλληλα και ένας επαγγελματίας πιλότος που δέχεται δελεαστικές προτάσεις από το εξωτερικό… αλλά εκείνος αρνείται λόγω της μεγάλης του αγάπης:

«Αν είχα φύγει στο εξωτερικό και ζούσα εκεί με την οικογένεια μου, θα ήμουν πιο εύρωστος οικονομικά, αλλά θα έπρεπε να αφήσω την χώρα μου και το τραγούδι που λατρεύω. Μου έλεγαν οι φίλοι μου αν φύγεις και το παρατήσεις, θα αρρωστήσεις. Και είχαν δίκιο… Το τραγούδι είναι ένας μεγάλος έρωτας για εμένα, εδώ και περίπου 30 χρόνια που βρίσκομαι στον χώρο. Δεν μέτρησα ποτέ στην ζωή μου το χρήμα».

Πηγή: ogdoo.gr