Εξολοθρευτής: Σκοτεινό Πεπρωμένο (Terminator: Dark Fate) – 1o Επίσημο τρέιλερ | Σύντομα στους κινηματογράφους


Ο παραγωγός Τζέιμς Κάμερον επιστρέφει σε ένα από τα μεγαλύτερα franchise όλων των εποχών.

«Εξολοθρευτής: Σκοτεινό Πεπρωμένο». Η μέρα μετά τη «Μέρα Κρίσης».

Εξολοθρευτής: Σκοτεινό Πεπρωμένο
Terminator: Dark Fate

Δείτε το teaser τρέιλερ: 

O σκηνοθέτης Τιμ Μίλερ λέει

«Όταν είδα για πρώτη φορά τον Άρνολντ και την Λίντα σε μια σκηνή μαζί, ήταν φανταστικό. Έβλεπα τα μόνιτορ, ενθουσιασμένος όπως θα έκανε κάθε fan, και δυσκολευόμουν να πιστέψω ότι μου συμβαίνει αυτό. Χανόμουν βλέποντας το πλάνο και κάθε 30 δευτερόλεπτα σκεφτόμουν “Θεέ μου, γυρίζω ταινία του Εξολοθρευτή!”»

«Διαβάζω συνεχώς κόμιξ και βιβλία επιστημονικής φαντασίας οπότε ήρθα στη δουλειά ως ένας πραγματικός fan. Μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να διαβάζει σχετικά με μια πλοκή ή έναν χαρακτήρα, ή να ακούω για το κάστινγκ και το πόσο ενοθυσιασμένος (ή όχι) θα ήμουν. Έτσι προσπάθησα να προσεγγίσω την ταινία και θα είναι πολύ διαφορετική από οποιαδήποτε ταινία “Εξολοθρευτή” έχει βγει μετά το Τ2, κυρίως επειδή επέστρεψε η Λίντα. Αγαπώ την ταινία μας, όπως αγαπώ και τις δύο πρώτες, και θέλω να δω να συνεχίζεται η ιστορία της Σάρα. Και αυτό θα το πετύχουμε».

Λίγα λόγια για την ταινία:

Η Λίντα Χάμιλτον (Σάρα Κόνορ) και ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ (T-800) επιστρέφουν στους εμβληματικούς τους ρόλους στην ταινία «Εξολοθρευτής: Σκοτεινό Πεπρωμένο» σε σκηνοθεσία Τιμ Μίλερ (Deadpool). Την επόμενη ημέρα μετά από το «Εξολοθρευτής 2: Μέρα Κρίσης», στο «Εξολοθρευτής: Σκοτεινό Πεπρωμένο» πρωταγωνιστούν επίσης οι Μακένζι Ντέιβις, Ναταλία Ρέγιες, Γκάμπριελ Λούνα και Ντιέγκο Μπονέτα