Έξαλλος ο Γιάννης Βάρδης-Η εκδήλωση για τον πατέρα του που τον εξόργισε!

Δεν έκρυψε την έντονη δυσαρέσκειά του ο Γιάννης Βαρδής όταν έμαθε ότι ο δήμος της Θεσσαλονίκης ετοιμάζει συναυλία για τον πατέρα του χωρίς καν εκείνος να το γνωρίζει.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής έγινε έξαλλος με τον Δήμο Αμπελοκήπων – Μενεμένης που ετοιμάζει μουσική εκδήλωση, αφιέρωμα στον Αντώνη Βαρδή, χωρίς να έχει ενημερωθεί.

Ο γνωστός τραγουδιστής, με ανάρτησή του στο Facebook τονίζει ότι η συναυλία αυτή δεν μπορεί να γίνει καθώς ο ίδιος δεν έχει δώσει την άδεια.

«Βλέπω πως θα γίνει μια συναυλία για τον πατέρα μου. Ευχαριστώ για την σκέψη αλλά η συναυλία αυτή δεν μπορεί να γίνει. Δεν ρωτήθηκα ποτέ, δεν ενημερώθηκα ποτέ και έτσι λοιπόν δεν μπορεί να γίνει. Ευχαριστώ για την σκέψη αλλά κάποια πράγματα σε αυτή τη χώρα πρέπει να σταματήσουν να είναι ανεξέλεγκτα χωρίς να ρωτάει κανείς κανέναν.

Έχουμε μιλήσει με τον δήμο και εύχομαι να σεβαστεί τα θέλω μου. Αν δεν το κάνει μόνο ασέβεια προς το όνομα μπορεί να σημαίνει και όχι τιμή με μια συναυλία. Στο μέλλον θα γίνουν κάποια πράγματα. Όταν όμως το θελήσω εγώ. Ευχαριστώ!!», έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Βαρδής.

Πηγή: star.gr