Eurovision 2017: Β’ Ημιτελικός| Δείτε τα videos με τις πρόβες των πρώτων εννιά χωρών!

Σερβία, Αυστρία, Σκόπια, Μάλτα, Ρουμανία, Ολλανδία, Ουγγαρία, Δανία και Ιρλανδία!

Η τρίτη μέρη προβών στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο του Κιέβου ξεκίνησε από πολύ νωρίς το πρωί και οι πρώτες εννέα χώρες του Β’ Ημιτελικού της Eurovision 2017 είχαν τη δική τους πρώτη επαφή με το τεράστιο stage.
Ανάμεσα στις εννιά χώρες που έκαναν πρόβα συναντήσαμε και μεγάλα φαβορί όπως η Ρουμανία και Ουγγαρία.

Πάμε να δούμε αναλυτικά τις πρόβες των χωρών:

 

Σερβία: Tijana Bogicevic – In too Deep

Απογοήτευση το ξεκίνημα της μέρας με την Σερβία. Φωνητικά πολύ καλή, αλλά σκηνικά καμία έμπνευση και ατό που παρουσιάζουν μοιάζει να μην συνδέεται με το τραγούδι καθόλου. Πτώση στα στοιχήματα μετά την πρώτη πρόβα!

[ot-video][/ot-video]

[ot-video][/ot-video]

Σκόπια: Jana Burceska – Dance Alone

Σίγουρα η καλύτερη συμμετοχή που έχουν στείλει τα Σκόπια τα τελευταία χρόνια κι ένα από τα δυνατά από πλευράς παραγωγής κομμάτια της διοργάνωσης φέτος. Φωνητικά η Jana χρειάζεται πολλή βελτίωση και το mixing με τους ανθρώπους που τις κάνουν φωνητικά πρέπει να γίνει καλύτερο. Το background είναι όμορφο με εικόνες από τη Νέα Υόρκη.

[ot-video][/ot-video]

[ot-video][/ot-video]

Αυστρία: Nathan Trent – Running on air

Όλο το press center μιλά για τον πιο συμπαθή συμμετέχων της Eurovision φέτος. Ο Nathan είναι εξαιρετικός φωνητικά και μας παρουσιάζει ένα όμορφο show για το radio friendly τραγούδι του. Κάθεται αλλά και περπατά πάνω σε ένα μεγάλο φεγγάρι ενώ στο background υπάρχουν ροζ και γαλάζια σύννεφα. Πολύ καλή πρόβα κατά γενική ομολογία!

[ot-video][/ot-video]

[ot-video][/ot-video]

Μάλτα: Claudia Faniello – Breathlessly 

Τεράστιο outsider η Μάλτα που όμως συγκίνησε. Η έμπειρη Claudia Faniello είναι καταπληκτική φωνητικά και μας παρουσιάζει μια πολύ όμορφη εμφάνιση που αγγίζει και τους πιο σκληρούς. Τεράστια βελτίωση από την εμφάνιση του εθνικού τελικού της Μάλτας. Ενώ δεν είχε πιθανότητες πρόκρισης, τώρα έχει ανέβει αρκετά και θεωρείται συμμετοχή που διεκδικεί ένα από τα δέκα εισιτήρια πρόκρισης.

[ot-video][/ot-video]

[ot-video][/ot-video]

Ρουμανία: Ilinca feat. Alex Florea – Yodel It!

Έκρηξη χαράς, φρεσκάδας και ρυθμού η επόμενη συμμετοχή. Πρόκειται για μεγάλο φαβορί που θα πάει σίγουρα τελικό και θα διεκδικήσει μέχρι και την πρωτιά στο televoting. Εξαιρετική πρόβα από δύο γλυκά παιδιά με διαφορετικό ήχο και πολύ καλά σκηνοθετημένη εμφάνιση. Εκτινάχθηκε στα στοιχήματα από την 15αδα στην 6η θέση.

[ot-video][/ot-video]
[ot-video][/ot-video]

Ολλανδία: OG3NE – Lights and Shadows

Άλλη μία δυνατή συμμετοχή από τις τρεις αδελφές, OG3NE, της Ολλανδίας. Δυνατό χαρτί οι από άλλο πλανήτη φωνές τους που συνδυάζονται καταπληκτικά και μας παρουσιάζουν τρομερά harmonies. Παράλληλα, το τραγούδι τους είναι συναισθηματικά φορτισμένο καθώς ερμηνεύουν για την άρρωστη μητέρα τους, ένα τραγούδι που έγραψε ο μπαμπάς τους. Άνοδος στα στοιχήματα μετά την πρώτη πρόβα!

[ot-video][/ot-video]

[ot-video][/ot-video]

Ουγγαρία: Joci Papai – Origo 

Το τραγούδι της Ουγγαρίας δεν μοιάζει με κανένα, έχει έναν δικό του φολκλόρ ήχο που προέρχεται από τις τσιγγάνικες καταβολές του τραγουδιστή. Η εμφάνιση είναι ίδια με αυτή του εθνικού τελικού της Ουγγαρίας κι αυτό φάνηκε να μην άρεσε τους δημοσιογράφους στο press center, ωστόσο εξακολουθεί να είναι υπολογίσιμη συμμετοχή.

[ot-video][/ot-video]

[ot-video][/ot-video]

Δανία: Anja – Where I am 

Επίδειξη φωνητικών δυνατοτήτων το τραγούδι της Anja από τη Δανία, το οποίο μάλιστα έχει γράψει και η ίδια. Είναι κλισέ μπαλάντα της Eurovision, όμως ο κόσμος φαίνεται να ψηφίζει πιο εύκολα τα γνώριμα προς αυτόν ακούσματα. H Δανία φαίνεται να προκρίνεται εύκολα στον τελικό.

[ot-video][/ot-video]

[ot-video][/ot-video]

Ιρλανδία: Brendan Murray – Dying to try

Με φωνή αγγελική που σε κάνει να δυσκολεύεσαι να πιστέψεις ότι είναι ανδρική, το πρώην μέλος του επιτυχημένου συγκροτήματος Hometown πηγαίνει στη Eurovision με την καλύτερη συμμετοχή της χώρας του τα τελευταία χρόνια. Στη σκηνή βλέπουμε ένα τεράστιο αερόστατο πάνω από τον τραγουδιστή. Αμφίβολη η πρόκρισή της Ιρλανδίας στον τελικό!

[ot-video][/ot-video]

[ot-video][/ot-video]