Έτσι πρέπει να διπλώνεις το μαγιό σου για να μένει πάντα σαν καινούργιοΟι περισσότερες γυναίκες συνήθως «πετάμε» τα μαγιό μας σε ένα συρτάρι με αποτέλεσμα να χάσουν τη φόρμα και τη γραμή τους ενώ ο υπάρχει ειδικός τρόπος για να διπλώσεις ένα two-pieces swimwear.

Στο πιο κάτω βίντεο θα πάρεις μία γεύση ώστε την επόμενη φορά να  το διπλώσεις πολύ εύκολα με λίγες μόνο κινήσεις. Στην αρχή «κατεβάζεις» τις τιράντες από το top και μαζεύεις πρώτα τη δεξιά και μετά την αριστερή πλευρά του σχηματίζοντας ένα τετράγωνο. Σχεδόν το ίδιο κάνεις και με το slip με τρεις κινήσεις αυτή τη φορά. Διπλώνεις από τη μία, διπλώνεις από την άλλη και μετά διπλώνεις στη μέση το παραλληλόγραμμο «σχήμα» που έχει δημιουργηθεί.

Στη συνέχεια τα τοποθετείς μαζί, το ένα πάνω από το άλλο, μέσα στο συρτάρι σου το οποίο φροντίζεις να μην έχει υγρασία αλλά να είναι στεγνό και καθαρό. Ακολούθησε τις συμβουλές μας και θα δεις πως θα φοράς το αγαπημένο σου bikini για πολλά χρόνια ακόμα και θα δείχνει πάντα σαν να το αγόρασες μόλις χθες…

Πηγή : philenews.com