«Έτσι Είναι Η Φάση»: Πρώτη γεύση από τη συνεργασία Έλενας Παπαρίζου και Σάκη Ρουβά

Δύο κορυφαίοι σταρ σε μία συνεργασία που θα ταρακουνήσει, στη συνεργασία της χρονιάς.

Η πολυαναμενόμενη δισκογραφική συνάντηση της Έλενας Παπαρίζου και του Σάκη Ρουβά έχει πλέον επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας.

Πριν την εκπνοή του 2019, η «Number One» τραγουδίστρια της ελληνικής δισκογραφίας ανακοίνωσε σε τηλεοπτική συνέντευξή της ότι αναμένεται να συμπράξει δισκογραφικά με τον κορυφαίο Έλληνα σταρ, επισφραγίζοντας με αυτόν τρόπο τη συνεργασία τους επί σκηνής.

Αυτή η σεζόν έφερε ακόμα πιο κοντά την Έλενα Παπαρίζου και τον Σάκη Ρουβά, δύο κορυφαίους καλλιτέχνες της εγχώριας μουσικής βιομηχανίας που έχουν αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα με μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες των τελευταίων δύο δεκαετιών.

Μετά τη συνύπαρξή τους επί τέσσερις συνεχόμενες χρονιές στην κριτική επιτροπή του «The Voice of Greece», ο φετινός χειμώνας τους βρήκε να μοιράζονται και την ίδια σκηνή, καθώς η Έλενα Παπαρίζου προστέθηκε στο ήδη επιτυχημένο σχήμα του Σάκη Ρουβά και του Στέλιου Ρόκκου που συνεχίζει τις εμφανίσεις του για δεύτερη σεζόν.

Όπως είναι ήδη γνωστό, το τραγούδι στο οποίο ενώνουν τις φωνές τους η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς έχει τον τίτλο «Έτσι Είναι Η Φάση».

Πρόκειται για μία μοναδική ερωτική μπαλάντα με τη μουσική και τους στίχους του Γιάννη Χριστοδουλόπουλου.

Αυτήν δεν είναι η πρώτη συνεργασία του ταλαντούχου δημιουργού με  την Έλενα Παπαρίζου. Οι δύο καλλιτέχνες μας έχουν χαρίσει τα υπέροχα τραγούδια «Μαζί Σου» (2006) και «Να Ξυπνάω Και Να ‘Μαι Μαζί Σου» (2007) που άφησαν το δικό τους ξεχωριστό σημάδι μέσα στις καρδιές μας.

Το τραγούδι «Έτσι Είναι Η Φάση» της Έλενας Παπαρίζου και του Σάκη Ρουβά έρχεται σε αποκλειστική μετάδοση σε επιλεγμένα ραδιόφωνα από τις 17 Φεβρουαρίου. Κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου.

«Δεν θέλω να σε ξαναδώ… Πάλι τα ίδια αρχίζουμε τώρα, πάλι τα ίδια, τη λάθος την ώρα… Έτσι είναι η φάση…»

Πηγή : Hit Channel