Έτσι έχασε η Χατζίδου 20 κιλά! Το πρόγραμμα του Ετεοκλή που τη βοήθησε


Μπορεί κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της η όμορφη τραγουδίστρια και παρουσιάστρια της εκπομπής Καλοκαίρι #not να έχει πάρει αρκετά κιλά αφού δεν ήθελε να στερηθεί τίποτα, ωστόσο σχεδόν ενάμιση μήνα μετά την γέννηση της κόρης της είχαμε παρατηρήσει πως έχανε σιγά σιγά τα κιλά που είχε πάρει.

Ένα χρόνο μετά η Ελένη Χατζίδου, έχει επαναφέρει πλήρως την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

«Αν υπάρχει έστω κ μια από εσάς που αγχώνεται η στεναχωριέται για τα κιλά της εγκυμοσύνης, φύγανε όχι μόνο από μένα αλλά κ απ τον άντρα μου😂😂😂
Χωρίς πλάκα ξέρω ότι είναι κάτι που το σκεφτόμαστε εμείς που γεννήσαμε πρόσφατα! Δε θα σας πω ότι θα γίνει εύκολα και ναι εγώ έχω κ απίστευτη βοήθεια απ τον personal trainer της καρδίας μου @eteoklispavlou ! Αλλά τα κιλά φεύγουν!
Τα μπεμπάκια μας να ναι καλά,εμείς να είμαστε δυνατές κ με ψυχολογία για να τα προσέχουμε κ όλα παίρνουν τον δρόμο τους!, είχε σημειώσει η ίδια αποκαλύπτοντας τα μυστικά της.

Όσο για τη βοήθεια του συζύγου της σε αυτή την προσπάθεια; Αμέριστη!

Με καθημερινό πρόγραμμα γυμναστικής το οποίο συμπεριλαμβάνει, τρέξιμο, ελλειπτικό και διάδρομο αλλά και σωστές μερίδες φαγητού κατάφερε να χάσει τα είκοσι κιλά που πήρε.

Πηγή :  gossip-tv.gr