Έτσι διατηρεί την σιλουέτα της η Έλλη Κοκκίνου

Η Έλλη Κοκκίνου προσέχει τη διατροφή της σε τέτοιο βαθμό που φεύγοντας από το σπίτι για δουλειά παίρνει μαζί της και το ταπεράκι της.

«Έχω κόψει τη γλουτένη (επιλέγω πλέον ζυμαρικά, ψωμί και κράκερ χωρίς γλουτένη) και τα γαλακτοκομικά, όπου τα έχω αντικαταστήσει με προϊόντα σόγιας. Επίσης, έχω να φάω τηγανητά πάρα πολύ καιρό. Τρώω πάντα καλό πρωινό, συνήθως δύο κρέπες με μέλι και κανέλα, που φτιάχνω από αλεύρι χωρίς γλουτένη και γάλα σόγιας.

Το μεσημέρι παίρνω μαζί μου ταπεράκι με μαγειρευτό φαγητό, χωρίς τσιγαρισμένα λάδια, από κοκκινιστό κοτόπουλο, μέχρι τόνο με ρύζι και καλαμπόκι ή ζυμαρικά χωρίς γλουτένη με κόκκινη σάλτσα, ενώ το βράδυ τρώω ελαφρά: αυγά ποσέ, καλαμποκογκοφρέτες με γαλοπούλα βραστή ή φρούτα», δήλωσε η τραγουδίστρια σε συνέντευξή της στο «People».

 

Πηγή: vipnews.gr