«Εσύ… στον κόσμο σου» Δευτέρα με Πέμπτη στις 21.20 στον ΑΝΤ1

Η Μελίνα ζητά συγνώμη από τον Άγγελο και τη Δάφνη, για την τρομάρα που τους προκάλεσε για το μωρό τους. Τους λέει ότι ήταν απερισκεψία. Φαίνεται όμως πως κι αυτή της η πράξη ήταν καθοδηγούμενη από τον Γιώργο, τον οποίο συναντά κρυφά σε ένα απόμερο μέρος. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τους όμως, Μελίνα και Γιώργος αναγκάζονται να κρυφτούν μέσα στους θάμνους, όταν κατεβαίνουν εκεί ο αστυνόμος Χριστάκης και η ομάδα του και αρχίζουν έρευνα για να βρουν την Άλμα, αφού έλαβαν μια φωτογραφία στο κινητό με την Άλμα να φαίνεται νεκρή κάπου στο συγκεκριμένο πάρκο. Προς έκπληξη όλων όμως η Άλμα εμφανίζεται ζωντανή και μάλιστα είναι λες και ξέρει πού βρίσκονται κρυμμένοι ο Γιώργος και η Μελίνα. Η όλη αναστάτωση προκαλεί μεγάλα ερωτηματικά στη Μελίνα η οποία ζητά από τον Γιώργο εξηγήσεις.

Η Άλμα επιστρέφει στο σπίτι αλλά λέει όσα ξέρει για την υπόθεση μόνο στον αστυνόμο Χριστάκη. Στην Άννα και στον Κώστα για άλλη μια φορά δε λέει τίποτα για τη μυστηριώδη της εξαφάνιση. Στο μεταξύ ο Ιωαννίδης πηγαίνει στο σπίτι του Θεόφιλου ανήσυχος για την εξαφάνιση της Άλμας, για την οποία δεν έχει ιδέα. Εκεί θα συναντήσει τους Ντιέγο και Χριστόδουλο, ενώ δέχεται αγωνιώδες τηλεφώνημα από τον Γιώργο για το τι έγινε στο πάρκο και για το ότι η Άλμα είναι ζωντανή. Καθώς μιλά στο τηλέφωνο με τον Γιώργο, ο Ιωαννίδης βλέπει μπροστά του κάτι που τον εκπλήσσει. Στο μεταξύ οι Ντιέγο, Χριστόδουλος και Αθηνά συνεχίζουν να πιέζουν τον Θεόφιλο να συνταχθεί με το μέρος της αστυνομίας και εναντίον του Ιωαννίδη, αλλά ο Θεόφιλος παραμένει αμετάπειστος.

Η Δάφνη παραμένει εξαιρετικά ανήσυχη. Νιώθει τρομερή ανασφάλεια, μετά το περιστατικό με τη Μελίνα και το μωρό της. Η ίδια πιστεύει ακράδαντα πως όλα αυτά είναι δουλειά του Γιώργου, ο οποίος βρίσκεται πίσω από τις πράξεις της Μελίνας. Μάλιστα η ανασφάλεια της Δάφνης είναι τόσο μεγάλη, που ζητά πλέον από τον Άγγελο να φύγουν μαζί με το μωρό τους για την Αθήνα.

Ο καυγάς ανάμεσα στη Μαρία και τον Δημήτρη, για το τι έγινε στην παραλία μεταξύ αυτού και της Ελίνας, συνεχίζει. Μάλιστα η Ελίνα άθελά της ακούει κρυφά έναν από αυτούς τους καυγάδες και γίνεται ψυχολογικό ράκος. Μιλώντας με την αδελφή της, τη Σύλβια, της λέει τι έγινε εκείνη τη μέρα στην παραλία και τέλος της ανακοινώνει την απόφασή που πήρε για το τι θα κάνει σε σχέση με τον Δημήτρη.

Ο Μάικ και η Δέσπω εξηγούν, ο καθένας στους δικούς του φίλους, για την μεταφυσική εμπειρία που έζησαν μόλις συναντήθηκαν για πρώτη φορά, δηλαδή την ανάμνηση μιας προηγούμενης ζωής, στο Παρίσι του Μεσαίωνα, όπου οι δυο τους ήταν ζευγάρι. Από τα όσα λέει ο Μάικ, ο Νίκος βγάζει το συμπέρασμα ότι ο Μάικ είχε πεθάνει από την πανδημία της πανώλης, που έπληξε τότε την Ευρώπη και συνδέει την τωρινή συνάντησή του με τη Δέσπω, με την πανδημία του κορωνοϊού…

Ο Πάμπος, στην προσπάθεια του να βρει τρόπο για να προσεγγίσει την Στυλιανή και να της πει ότι την αγαπά, ζητάει συμβουλές από τη Βίκη.