Εσύ, στον κόσμο σου: Δευτέρα 15 Μαρτίου – Τετάρτη 17 Μαρτίου στις 22:15

Επεισόδιο 90:

Η Βίκη, συναντιέται με τον Αχιλλέα για την δουλειά στην μουσική σκηνή. Η Μυρτώ, ανυποψίαστη για όλα όσα έχουν συμβεί, επισκέπτεται το σπίτι Χριστάκη.

Η Σύλβια πιέζει την Ελίνα να πάρει δραστικά μέτρα για την υπόθεσή της. Ο Χριστόδουλος επισκέπτεται το ΤΑΕ για να εκφράσει κάποιους προβληματισμούς του σχετικά με τον Ντιέγο, την ίδια στιγμή που ο Ντιέγο επισκέπτεται τον Ιωαννίδη για να πάρει μια απάντηση. Η Μαρία και η Άλμα δεν είναι σίγουρες για το αν πρέπει να βοηθήσουν τον Κώστα και την Άννα. Ο Θεόφιλος ενημερώνει την Αθηνά για κάτι που έμαθε, ανατρέποντας όλα τα «σχέδια» της Αθηνάς.

Επεισόδιο 91:

Η Ελίνα, μαζί με τη Σύλβια, συναντιούνται με τον πατέρα τους, και μαθαίνουν πράγματα που δεν γνώριζαν. Η Άλμα και ο Κώστας προσπαθούν να διαχειριστούν τα νέα που τους έφερε η Άννα. Η Πολυδώρα, αφού έχει παρατηρήσει την απουσία της Βίκης, ρωτά ευθέως τον Λούη και την Σταυρούλα τι συμβαίνει. Η Αθηνά, έξαλλη μ’ αυτά που έμαθε, απαιτεί από το Θεόφιλο να πει στον Σωκράτη να έρθει στο σπίτι τους. Ο Ιωαννίδης δίνει την απάντησή του στον Ντιέγο. Η Σταυρούλα αποφασίζει να στήσουν «ενέδρα» σε Χρίστο και Άγγελο, για να τους αναγκάσουν να μιλήσουν. Το δωμάτιο της Μαρίας γίνεται ξαφνικά … κέντρο χωρισμένων!Η Αθηνά συγκρούεται με τον Σωκράτη.

Επεισόδιο 92:

Ο Νίκος και ο Ναπολής, αυθαίρετα, μπλέκονται σε μία παρακολούθηση. Στο σπίτι Χριστάκη ανησυχούν τόσο για τον Άγγελο, όσο για τον Χρίστο, την ίδια ώρα που στην οικεία Αθανασιάδη, Κώστας και Άννα δεν μιλιούνται. Η Βίκη ρωτάει τους φίλους της την άποψή τους για το αν έπραξε σωστά. Στην ταβέρνα φαίνεται να μην υπάρχει πολλή δουλειά. Μία φαεινή ιδέα της Νίτσας και της Ζωής, θα βάλει μία από τις δυο τους σε μπελάδες. Η Μελίνα πάει να συναντήσει τον Γιώργο και φοβάται για την ζωή της. Η Χριστιάνα επισκέπτεται τον Κώστα, αλλά η αντιμετώπιση που βρίσκει δεν είναι αυτή που περίμενε.