Εσπευσμένα στην Αθήνα η Μίνα Αρναούτη: «Απειλούν εμένα και ότι υπάρχει γύρω μου…»


Οκτώ μήνες τώρα και η Μίνα Αρναούτη δεν μπορεί στιγμή να ησυχάσει αφού κατά διαστήματα βρίσκεται στο στόχαστρο.

Μπορεί τους τελευταίους μήνες να βρίσκεται στη Λέσβο και να αναρρώνει κάνοντας φυσικοθεραπείες, με μοναδική της επαφή να είναι τα social media. Αν και προσπαθεί να ξεχνιέται κάνοντας διάφορες αναρτήσεις στο Facebook και το Instagram, τελικά μόνο σε κακό της βγήκαν αφού δεν σταματά να δέχεται πόλεμο.

Χθες η Μίνα έστειλε το δικό της συγκινητικό μήνυμα στον Παντελή Παντελίδη, ενώ αργά το βράδυ ξέσπασε μιλώντας με τους διαδικτυακούς της φίλους ζητώντας από όλους να πάψουν να την κατακρίνουν ενώ αποκάλυψε πως δέχεται απειλές και εκβιασμούς.

«Δεν φαντάζεσαι για το πόση βρωμιά υπάρχει πίσω απο το θέμα.. απειλούν εμένα κ οτι υπάρχει γύρω μου…Ψεύτικα προφίλ,απειλές,εκβιασμοί λες και τους πείραξα….Να μην έχουμε γνώμη διαφορετική από την δική τους».. Έγραψε μεταξύ άλλων η Μίνα.

Μάλιστα όπως αναφέρει το ciao, η Μίνα πρόκειται να έρθει εσπευσμένα στην Αθήνα προκειμένου να «δουλέψει» με τον δικηγόρο της την υπερασπιστική της τακτική, συνεχίζοντας παράλληλα τις θεραπείες αποκατάστασης στις οποίες υποβάλλεται.

Πηγή: Lifenewscy