Έρχονται Νέες Digital Εκδόσεις με extra υλικό από τους The Jacksons


Οι The Jacksons Θα Κυκλοφορήσουν Expanded Digital Editions των The Jacksons, Goin’ Places και Destiny την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου

Η επανακυκλοφορία του καταλόγου των The Jacksons θα περιλαμβάνει επίσης και ένα 2ο LP του The Jacksons Live! στις 26 Μαρτίου

Η Panik Records και η Epic Records/Legacy Recordings θα κυκλοφορήσουν μια σειρά από expanded digital editions των classic albums των The Jacksons, απο την Jackson 5 εποχή που ήταν ένα απλό boy band μέχρι που έγιναν είδωλα της R&B/Pop σκηνής.

Στις 12 Φεβρουαρίου, το πρώτο κύμα από τον κατάλογο των The Jacksons έρχεται στην επιφάνεια και περιλαμβάνει τις εκτεταμένες ψηφιακές κυκλοφορίες των The Jacksons (1976), Goin’ Places (1977), και Destiny (1978). Κάθε τίτλος περιέχει το αυθεντικό album, σε συνδυασμό με επιπλέον tracks.

Ένα διπλό βινύλιο του The Jacksons Live! (Ηχογραφημένο κατά την διάρκεια της Αμερικάνικης περιοδείας τους ‘Triumph Tour’ του 1981) θα κυκλοφορήσει στις 26 Μαρτίου.

Το The Jacksons αρχικά βγήκε το 1976 και ήταν το πρώτο studio album του group, ηχογραφημένο με τον μικρότερο αδερφό Randy. Ήταν επίσης το πρώτο τους στη νέα δισκογραφική τους εταιρεία και το πρώτο ως “The Jacksons”. Σε παραγωγή των θρυλικών hitmakers Kenneth Gamble και Leon Huff, από το The Jacksons βγήκαν τα “Enjoy Yourself” (το πρώτο Top10 hit που έγραψε ο Gamble-Huff- μέσα σε δύο χρόνια), “Show You the Way to Go”, το πρώτο #1 του group στην Αγγλία και το “Good Times”.

Για πρώτη φορά, οι The Jacksons έγραψαν και ηχογράφησαν το δικό τους υλικό σε ένα album και τα αποτέλεσματα περιλαμβάνουν τα “Style of Life”, γραμμένο απο τους Michael και Tito και “Blues Away”, το πρώτο που γράφτηκε εξολοκλήρου απο τον Michael. Αυτά έγιναν τα δύο πρώτα tracks που οι Jacksons φαίνονται ως παραγωγοί. Το The Jacksons έφτασε στο #36 του Billboard 200, στο #6 στα R&B charts και έγινε το πρώτο album των The Jacksons που έγινε χρυσό.

Η expanded digital version του The Jacksons περιλαμβάνει το αυθεντικό album και τέσσερα extra tracks, τα “Enjoy Yourself” (7″ Extended Version), “Enjoy Yourself” (12″ Version), “Show You the Way to Go” (7″ Version) και “Living Together” (Dimitri From Paris Disco Re-Edit).

Το Goin’ Places κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 1977 και ήταν το δεύτερο και τελευταίο album των The Jacksons κάτω απο την ομπρέλα της Epic Records/PIR. Το album είχε δύο νέα τραγούδια γραμμένα απο τους The Jacksons, τα “Do What You Wanna” και το disco dance floor hit “Different Kind of Lady”. Το Goin’ Places έχει πουλήσει πάνω απο μισό εκατομμύριο αντίτυπα παγκοσμίως. Οι The Jacksons περιόδευσαν για την προώθηση αυτής της δουλειάς και η επιτυχημένη tour τους διήρκησε απο τα τέλη Ιανουαρίου μέχρι τα μέσα Μαϊου του 1978.

Η expanded digital edition του Goin’ Places περιλαμβάνει ολόκληρο το αυθεντικό album και τρία extra tracks, τα “Goin’ Places” (7″ Version), “Find Me a Girl” (7″ Version) και “Even Though You’re Gone” (7″ Version).

Η Epic Records κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 1978, το Destiny, το τρίτο studio album ως The Jacksons, το οποίο ηχογραφήθηκε στο studio του οικογενειακού τους συγκρότηματος, το Hayvenhurst και στα Dawnbreaker Studios στο San Fernando στην California. Για πρώτη φορά στην καριέρα τους, οι The Jacksons έκαναν παραγωγή σε ολόκληρο album μόνοι τους, δίνοντας τον απόλυτο έλεγχο στο ρεπερτόριό τους, γράφοντας και ηχογραφόντας το. Οι The Jacksons ολοκλήρωσαν την ηχογράφηση μέσα σε λίγους μήνες. Εκτός του “Blame It on The Boogie”, όλα τα τραγούδια του album γράφτηκαν απο τους the Jacksons, ανάμεσά τους και το “Shake Your Body (Down To The Ground”), το οποίο γράφτηκε απο τον Michael και τον νεότερο αδερφό τους, τον Randy.

Το Destiny βοήθησε τους The Jacksons να γίνουν ένα απο τα πιο μεγάλα ονόματα στον κόσμο. Το πρώτο single “Blame It on the Boogie” κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 1978, ανέβηκε στο #8 της Αγγλίας, τους επανέφερε στο Hot 100 (#11) και έφτασε στο #3 του Hot R&B chart. Το δεύτερο single του album, το “Shake Your Body (Down to the Ground)” ανέβηκε στο Top 10 ενώ το Destiny σκαρφάλωσε στο #3 στο Billboard Black Albums chart και στο #11 στο Pop Albums chart. Το Destiny είναι το πρώτο album των The Jacksons που έγινε πλατινένιο και έχει πουλήσει πάνω απο τέσσερα εκατομμύρια παγκοσμίως. Η περιοδεία The Jacksons Destiny Tour γνώρισε μεγάλη εμπορική επιτυχία.

Η expanded digital edition του Destiny περιλαμβάνει ολόκληρο το αυθεντικό album και έξι extra tracks, τα ”Shake Your Body (Down to the Ground” (7″ Version), ”Destiny” (7″ Version), “Blame It On the Boogie” (12″ Version John Luongo Disco Mix), ”Shake Your Body (Down To the Ground)” (12″ Version John Luongo Disco Mix), “That’s What You Get (For Being Polite) (12” Version) και “That’s What You Get (For Being Polite)” (DJ Reverend P Edit).

2021 PANIK RECORDS