Έρχεται sex tape της Jennifer Lopez; Τι υπόσχεται συνεργάτης της;

Πλάνα της Jennifer Lopez μόνο με τα εσώρουχα και σε ερωτικές περιπτύξεις κατά τη διάρκεια του μήνα του μέλιτος, υπόσχεται συνεργάτης του πρώην συζύγου της Λατίνας σταρ, ανακοινώνοντας την κυκλοφορία ενός sex tape σε… DVD!

«Θα βγάλουμε ένα DVD και θα δώσουμε στη δημοσιότητα πλάνα. Υπάρχει ένα αποκαλυπτικό βίντεο με την Jennifer με χωρίς ρούχα και σε σεξουαλικές καταστάσεις, ειδικά από το ξενοδοχείο όπου πέρασαν τον μήνα του μέλιτος», δήλωσε, στο περιοδικό «In Touch Weekly», ο Εντ Μέγιερ, συνεργάτης του πρώτου συζύγου της τραγουδίστριας, Οχάνι Νοά.

jlos_1st_husband

Η 46χρονη ντίβα και ο Οχάνι υπήρξαν παντρεμένοι για 11 μήνες το 1997. Γνωρίστηκαν στο Μαϊάμι, όταν εκείνος εργαζόταν ως σερβιτόρος. Μετά από λίγους μήνες σχέσης, τον Φεβρουάριο του 1997, ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου. Αν και πήραν διαζύγιο μετά από 11 μήνες, παρέμειναν φίλοι, ενώ τον Απρίλιο του 2002 η τραγουδίστρια του ανέθεσε το εστιατόριό της, «Madres».

Κάθε σχέση μεταξύ τους διακόπηκε την ίδια χρονιά, όταν η 46χρονη σταρ τον απέλυσε, υποχρεώνοντάς τον να υπογράψει συμφωνία εμπιστευτικότητας.

Πριν από περίπου έξι χρόνια, η Jennifer Lopez κατέφυγε στη Δικαιοσύνη και πέτυχε την αναστολή της κυκλοφορίας του βίντεο, το οποίο μαγνητοσκόπησε ο ίδιος ο πρώην σύζυγός της και σκόπευε να το βγάλει στην αγορά, υπό τον τίτλο «Πως παντρεύτηκα την Jennifer Lopez: Η ιστορία της J-Lο και του Οτζάνι Νόα» («How I Married Jennifer Lopez: The J-Lo and Ojani Noa Story»).

Ωστόσο, ο Οχάνι και ο συνεργάτης του φαίνεται πως έχουν βρει ένα «παραθυράκι» στο νόμο για να κυκλοφορήσουν τα «πικάντικα» πλάνα!

 

Πηγή: mad.tv