Έρχεται νέο μικρό iPhone από την Apple!


H Apple έστειλε τις προσκλήσεις για την παρουσίαση που ετοιμάζει στις 21 Μαρτίου στο οποίο αναμένεται να παρουσιάσει το νέο μικρό iPhone αλλά και το ανανεωμένο iPad Air.

Στις 21 Μαρτίου τελικά η Apple θα παρουσιάσει τα νέα της, ανανεωμένα προϊόντα τα οποία σύμφωνα με τις πληροφορίες θα είναι νέο μικρό iPhone αλλά και το ανανεωμένο iPad Air.

Το νέο iPhone SE που θα παρουσιαστεί στο event της Apple, θα έχει τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά με το iPhone 6 (κάμερα 8 Megapixel, επεξεργαστή A8 και μνήμη RAM 1Gb) όμως θα είναι πολύ πιο μικρό μιας και η οθόνη του θα είναι 4 ιντσών.

Με αυτή την κίνηση η Apple, θέλει να ικανοποιήσει το παράπονο πολλών χρηστών που δεν θέλουν να έχουν συσκευή με μεγάλη οθόνη και γι’ αυτό το λόγο έχουν ακόμα τις παλιές συσκευές της εταιρίας και δεν χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες της.

Εκτός από το νέο iPhone 5se η Apple αναμένεται να παρουσιάσει και το νέο iPad Air, το οποίο αναμένεται να έχει ηχεία και στις τέσσερις γωνίες του, συσκευής καθώς και υποδοχή νέας τεχνολογίας για ευκολότερη σύνδεση με οθόνες υψηλής ανάλυσης.

Όλες οι απορίες και τα μυστήρια αναμένεται να λυθούν την Δευτέρα 21 Μαρτίου στις 20.00 ώρα Ελλάδος που θα ξεκινήσει η επίσημη παρουσίαση της Apple.

 

Πηγή: techit.gr