Επίθεση Σφακιανάκη: «Οι πρόσφυγες έρχονται νταηλίδικα στην Ελλάδα, θέλουν να την μουσουλμανοποιήσουν» (Video)


Αμετακίνητος στον χαρακτηρισμό «ριψάσπιδες» για τους πρόσφυγες και στον ισχυρισμό ότι έρχονται με 500ευρα στην Ελλάδα εμφανίστηκε ο Νότης Σφακιανάκης λίγες ημέρες μετά το σάλο που προκάλεσαν αυτές οι δηλώσεις του στο κανάλι ΡΙΚ.

«Στην Κω, οι άνθρωποι που έρχονται από τη Συρία σχεδόν όλοι είναι νέοι στην ηλικία. Είναι η περιοδος που μπορούν να δημιουργήσουν οικογένειες. Θέλουν να κάνουν αλλοίωση πληθυσμού. Δεν είναι τυχαίο ότι τους φέρνουν εδώ και κάνουν αποθήκη το… μαγαζί μας. Έχουν φύγει από την πατρίδα τους και είναι πολύ καλοντυμένοι, όλοι γνωρίζουν Αγγλικά και έχουν γεμάτα πορτοφόλια» ξεκίνησε ο τραγουδιστής και συμπλήρωσε: Έρχονται νταηλίδικα στην Ελλάδα. Γιατί δεν ήρθαν οι Ιρακινοί, όταν έγιναν όσα έγιναν στο Ιράκ που ήταν χειρότερα από αυτά που έγιναν στη Συρία; Ήταν η στιγμή κατάλληλη για να δημιουργήσουν ένα ντόμινο και να χτυπήσουν την Ελλάδα» είπε μιλώντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου στην τηλεόραση του ΑΝΤ1.

Αναρωτήθηκε, δε, «πρέπει να έχω ενοχές και να αισθάνομαι τύψεις γιατί ο πατέρας και η μάνα πήραν το παιδάκι και το έβαλαν μέσα σε μια βάρκα και ταξιδεύουν στο Αιγαίο και πνίγονται;».

«Αυτοί οι άνθρωποι θέλουν να μπουν σε τρένα και να πάνε στη Γερμανία. Δεν ήταν πρόσφυγες, οικοιοθελώς έφυγαν από τις χώρες τους. Να βοηθήσω δέκα, αλλά αν μου στείλεις 1.000 δεν μπορώ να βοηθήσω. Να μην μας κουνάνε το δάχτυλο οι ανθρωπιστές. Να το βάλεις εκεί που ξέρεις μαντάμ» συμπλήρωσε.

«Δεν φταίνε οι άνθρωποι που ξεριζώθηκαν. Είναι ριψάσπιδες. Φεύγει από τη χώρα σου όταν μπει ο εχθρός, με τον αδελφό σου θα κοιτάξεις να συμφιλιωθείς. Ο σημερινός Έλληνας δεν είναι ρατσιστής. Οι άνθρωποι αυτοί γεννοβολάνε, σε λίγο θα γίνει μουσουλμανοποίηση της Ελλάδος» συνέχισε ο Νότης Σφακιανάκης για το προσφυγικό.

Καταφέρθηκε και κατά της εκκλησίας υποστηρίζοντας ότι «δεν υπήρξαν τα 400 χρόνια σκλαβιάς στην Ελλάδα. Δεν ήρθε στρατός να μας κατακτήσει. Πνευματικά κατακτήθηκε η Ελλάδα. Η χριστιανική εκκλησία σκλάβωσε την πατρίδα. Το μόνο που πρόσφερε η εκκλησία ήταν η διαιώνιση της Γλώσσας

Μιλώντας τέλος για τους ομοφυλόφιλους είπε ότι μέχρι του σημείου να ζουν μαζί δεν έχω πρόβλημα αλλά «τους απεχθάνομαι όταν κάνουν το έγκλημα να ζητήσουν να υιοθετήσουν παιδιά».