ΕΠΙΤΑΓΗ ΠΡΟΣ ΟROMA FOUNDATIONΕΠΙΤΑΓΗ ΠΡΟΣ ΟROMA FOUNDATION

Σε μια σεμνή τελετή, στην οποία παρευρέθηκαν η Πρόεδρος και άλλα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Παγκύπριου Σωματείου ΜΙΚΡΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ, η πρόεδρος, κυρία Λιάνα Χατζημηνά, παρέδωσε στον κύριο Γιώργο Τσίκκο, εκπρόσωπο του Oroma Foundation, επιταγή με το ποσό των €4,500.

Το ποσό αποτελεί τα καθαρά έσοδα της διήμερης και απόλυτα επιτυχημένης εκδήλωσης που διοργάνωσε η Ομάδα Νέων του Παγκύπριου Σωματείου ΜΙΚΡΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ στις 16 & 17 Απριλίου στο Πάρκο Ακρόπολης με τίτλο EASTER HUNT FOR Oroma Foundation.

Σε κλίμα κεφιού και αλληλεγγύης, το κοινό είχε την ευκαιρία να γνωρίσει το Παγκύπριο Σωματείο ΜΙΚΡΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ και τον οργανισμό Oroma Foundation και να ενημερωθεί για το πολυσχιδές έργο τους ενώ, μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν και παράλληλα συνέβαλαν στην εκπλήρωση του στόχου της εκδήλωσης, που ήταν η συλλογή χρημάτων για την δημιουργία κατάλληλων εγκαταστάσεων υγιεινής για τους κατοίκους του χωριού Gongo της Τανζανίας.

Η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα του Δημάρχου Στροβόλου κυρίου Αντρέα  Παπαχαραλάμπους και στο καλλιτεχνικό μέρος της εκδήλωσης έλαβαν μέρος οργανωμένα σύνολα του Δήμου Στροβόλου, σχολές χορού, μουσικές σχολές και άλλα οργανωμένα σύνολα.

Παράλληλα με τις διάφορες δράσεις και δραστηριότητες όπως ήταν το κυνήγι θησαυρού, η ανάγνωση παραμυθιών κ.α., έγινε και πλειστηριασμός έργων τέχνης με θέμα το νερό, τα οποία φιλοτέχνησαν μαθητές νηπιαγωγείων και δημοτικών απ’ όλη την Κύπρο.

Ο σκοπός επιτεύχθηκε και το Παγκύπριο Σωματείο ΜΙΚΡΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ευχαριστεί θερμά τον Δήμο Στροβόλου, τους χορηγούς, τους υποστηρικτές  και όλους όσους συνέβαλαν για την επιτυχία της εκδήλωσης.

Στη φωτογραφία, η Πρόεδρος του Παγκυπρίου Συμβουλίου των ΜΙΚΡΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ μαζί με την ταμία και μέλη της Ομάδας Νέων, παραδίδουν την επιταγή στον κ. Γιώργο Τσίκκο, εκπρόσωπο του Oroma Foundation.