Επιστρέφει η Καλομοίρα στην Eurovision και θα εκπροσωπήσει την Κύπρο;

«H Eurovision είναι κάτι που συζητάω αλλά μπορεί και να μην γίνει»

Μπορεί μέχρι στιγμής να έχουν ακουστεί διάφορα ονόματα για την εκπροσώπηση της Κύπρου στην Eurovision 2021, ωστόσο τίποτα και κανένα όνομα δεν έχει ακόμη κλειδώσει.

Μεταξύ αυτών και το όνομα της Ελένης Φουρέιρα, η οποία να βρίσκεται σε συζητήσεις με το ΡΙΚ για να εκπροσωπήσει την Κύπρο μας. Ωστόσο ακόμη δύο ονόματα ήρθαν για να προστεθούν στη συγκεκριμένη λίστα.

Όπως φαίνεται λοιπόν το κρατικό κανάλι έχει προσεγγίσει κι άλλους καλλιτέχνες όπως η αγαπημένη μας Καλομοίρα αλλά και τον Ηλία Κόζα.

Η Καλομοίρα, μιλώντας σε γερμανικό site, αποκάλυψε ότι έχει κάνει συζητήσεις με την Κύπρο και ανέφερε ότι αυτή τη φορά είναι “ανοιχτή” στην πρόταση που της έγινε.

«Φέτος θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα η Στεφανία στην Eurovision, αν και υπήρξε μια μικρή συζήτηση για εμένα να πάω. Η Κύπρος είναι κάτι που εξετάζω. Ποιος ξέρει μπορεί να εκπροσωπήσω την Κύπρο. Είναι κάτι που συζητάω, αλλά μπορεί και να μην γίνει. Αυτή τη φορά είμαι ανοιχτή. Θέλω να φύγω από το σπίτι. Έχω να κουνηθώ δυο χρόνια», ανέφερε χαρακτηριστικά.

H Kαλομοίρα υπενθυμίζουμε ότι διαγωνίστηκε ξανά στον μεγάλο μουσικό διαγωνισμό το 2008 με την Ελλάδα.

 

Πηγή : philenews.com