Επιστρέφει δυναμικά το Limassol Boat Show 2022


Επιστρέφει δυναμικά το Limassol Boat Show 2022

Νέοι εκθεσιακοί χώροι, νέες εκδηλώσεις και περισσότεροι εκθέτες

Tο Limassol Boat Show μετά από δύο χρόνια αναμονής, επιστρέφει στη Μαρίνα Λεμεσού ανανεωμένο, μεγαλύτερο και με ρεκόρ συμμετοχών.

Η μεγαλύτερη έκθεση σκαφών της Ανατολικής Μεσογείου θα πραγματοποιηθεί στις 14 – 16 Οκτωβρίου 2022 και αναμένεται να είναι πιο φαντασμαγορική από ποτέ. Τη φετινή χρονιά οι διοργανωτές της έκθεσης, Dacor Advertising & Media και Limassol Marina, έχουν τοποθετήσει τον πήχη πολύ ψηλά με αποτέλεσμα οι συμμετοχές να ξεπερνούν κάθε προηγούμενο και προσδοκία.

Οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να περιηγηθούν σε νέους εκθεσιακούς χώρους οι οποίοι θα περιέχουν όλα τα τελευταία μοντέλα του κλάδου, όπως superyachts και ρυμουλκούμενα σκάφη για όλα τα γούστα. Επιπλέον, η έκθεση χαρακτηρίζεται και ως ένας ιδανικός προορισμός για τους λάτρεις της αδρεναλίνης, καθώς κάθε χρόνο παρουσιάζονται προϊόντα αναψυχής και κατάδυσης, εξοπλισμός για θαλάσσια sports, jet-skis, αξεσουάρ και άλλα.

Πλατινένιος Χορηγός της έκθεσης είναι η εταιρεία E-Cars Cyprus, η οποία θα εμπλουτίσει τον χώρο με ένα τεράστιο στόλο από υπερπολυτελή αυτοκίνητα, κάποια εκ των οποίων θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στην Κύπρο.

Νέες εκδηλώσεις και δραστηριότητες έχουν ενταχθεί στο τριήμερο πρόγραμμα της έκθεσης, όπως επίσης έχουν ήδη ξεκινήσει οι προετοιμασίες για δύο φαντασμαγορικές επιδείξεις μόδας από καταξιωμένους σχεδιαστές του νησιού, σε ένα θεαματικό σκηνικό τοποθετημένο κυριολεκτικά πάνω στη θάλασσα της Μεσογείου. Εξίσου σημαντικό είναι το διεθνές συνέδριο με θέμα τη βιωσιμότητα των superyachts, το οποίο θα φιλοξενηθεί στον εκθεσιακό χώρο και θα προσελκύσει σημαντικά και μεγάλα ονόματα του κλάδου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Limassol Boat Show 2022, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.limassolboatshow.com ή επικοινωνήστε στο +357 25 577 750.