Επίσκεψη του Επικεφαλής Επιστήμονα για την Έρευνα και την Καινοτομία στις εγκαταστάσεις της CL8Στις εγκαταστάσεις της CL8 στη Λεμεσό, βρέθηκε πριν από λίγες μέρες ο Επικεφαλής Επιστήμονας για την Έρευνα και την Καινοτομία, Κυριάκος Κόκκινος.  Σε συνάντηση που είχε με ομάδα στελεχών της CL8, ο κ. Κόκκινος είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει και να συζητήσει διάφορα θέματα που αφορούν την έρευνα και καινοτομία, καθώς επίσης και να ενημερωθεί για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που προσφέρει η CL8. H επίσκεψη ολοκληρώθηκε με μια σύντομη ξενάγηση στις εγκαταστάσεις του Data Center.

Οι υποδομές του Data Center αλλά και οι πρακτικές ασφαλείας και συμμόρφωσης που ακολουθεί η CL8, άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις στον κ. Κόκκινο.

Στο τέλος της επίσκεψής του, ο κ. Κόκκινος σχολίασε: «Θα ήθελα να εκφράσω τις ειλικρινείς μου ευχαριστίες για την οργάνωση αυτής της επίσκεψης, καθώς επίσης και για την παρουσίαση του οράματος και των στόχων του Data Center από την ομάδα της CL8. Έχω εντυπωσιαστεί από την καινοτομία, την αποφασιστικότητα και τον επαγγελματισμό της ομάδας».

Ο κ. Οικονομίδης, Πρόεδρος και Εκτελεστικός Διευθυντής της CL8, ευχαρίστησε τον κ. Κόκκινο για το προσωπικό ενδιαφέρον που επιδεικνύει για την υποδομή και τις υπηρεσίες της CL8, επισημαίνοντας ότι στόχος της CL8 είναι να τοποθετήσει την Κύπρο στον παγκόσμιο χάρτη των Data Centerκαι να παρέχει τις υπηρεσίες της τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα.