ΕΠΙΠΛΟΓΚΟΥΡΜΕΔΙΕΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 15:15


Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά ο Σεφ Σταυρής Γεωργίου, θα συνεχίσει να μοιράζεται μαζί μας τις πιο ευφάνταστες γευστικές ιδέες του μέσα από την εκπομπή ΕΠΙΠΛΟΓΚΟΥΡΜΕΔΙΕΣ, που κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου στις 15:15 στο OMEGA CHANNEL.

O πρωτότυπος συνδυασμός παράδοσης και υψηλής γαστρονομίας απογειώνει τα πιάτα που μας παρουσιάζει ο Σταυρής, ο οποίος φροντίζει να μας παρασύρει στον κόσμο της μαγειρικής αποδεικνύοντας μας πως δεν χρειάζεται κόπος για να καταφέρουμε να δημιουργήσουμε μοναδικές συνταγές στο σπίτι μας.

Η ικανότητα του Σεφ να μπορεί να ετοιμάσει αλμυρές αλλά και γλυκές συνταγές με τα πιο απίθανα υλικά είναι ένας από τους λόγους που η εκπομπή ΕΠΙΠΛΟΓΚΟΥΡΜΕΔΙΕΣ ξεχωρίζει και έχει αποκτήσει τη δική της μοναδική ταυτότητα στη μαγειρική.

Πιστός στο Κυριακάτικο ραντεβού του ο Σταυρής έρχεται και αυτή τη σεζόν να μας ταξιδέψει στην κουζίνα του, έχοντας ως πυξίδα την αγάπη και το πάθος που καταβάλλει σε κάθε πιάτο. Έτοιμος να μας προτείνει λαχταριστές δημιουργίες που ξεχωρίζουν για τις εκρηκτικές απολαύσεις που προσφέρουν κλέβοντας φυσικά τις εντυπώσεις από την εμφάνιση τους.

Όπως σε κάθε χρόνια έτσι και σε αυτή δεν θα απουσιάζουν οι εκπλήξεις που προσθέτουν τη δική τους πινελιά στην εκπομπή.

Πρεμιέρα την Κυριακή 3 Σεπεμβρίου στις 15:15 με τον Σταυρή Γεωργίου.

ΕΠΙΠΛΟγκουρμεδιές

epiplogkourmedies

#epiplogkourmedies

#omegachannel