ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΟΣΧΑ 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ /FATSABOOK/OPENTV/FREEFALL PRODUCTIONS


Την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου στη 01.15 το βράδυ ,ο Κώστας Μάντζιος και το Fatsabook θα βρίσκονται στην πρωτεύουσα της Ρωσίας , στην παγωμένη Μόσχα!

Ένα ακόμη ανατρεπτικό επεισόδιο ,γεμάτο δράση  και απρόοπτα…που θα σας κρατήσει ξύπνιους!

Μεταξύ άλλων ,θα δείτε την ομάδα του Fatsabook να δοκιμάζει όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς της Μόσχας για να φτάσει στην Κόκκινη πλατεία .

Την ίδια στιγμή που το χιόνι κάνει αυτή την “αποστολή” ακόμη πιο δύσκολη με σταθερή θερμοκρασία στους -10 βαθμούς κελσίου!

Στην Κόκκινη Πλατεία θα μάθετε τα πάντα για αυτή και την ιστορία της, μέχρι που θα συλλάβει η προσωπική ασφάλεια του Πούτιν τον Κώστα Μάντζιο και θα τον οδηγήσουν στο Αστυνομικό τμήμα γιατί πέταξε το… Drone για τις ανάγκες των γυρισμάτων του Fatsabook!

Μια βραδιά στο τμήμα …με θετική ευτυχώς εξέλιξη .

Αμέσως μετά από αυτή την περιπέτεια θα μεταφερθούμε σε ένα κεντρικό σημείο της Μόσχας, σε μια γειτονιά που μένουν Έλληνες και διασκεδάζουν Ελληνικά .

Παραδοσιακοί χοροί ,σπάσιμο πιάτων και Ελληνικό φαγητό από τους “Μοσχοβίτες” Έλληνες που κρατούν τις παραδόσεις και την ζεστή φιλοξενία και διασκέδαση στην παγωμένη Μόσχα.

Στην πρωτεύουσα της Ρωσίας βρίσκεται μια σχολή ελεύθερης πτώσης με μεγάλη ιστορία.

Δεν χάνετε η ευκαιρία να κάνει ο Κώστας και η ομάδα του, μια εικονική ελεύθερη πτώση μέσα σε ένα τεράστιο βαρέλι με τουρμπίνες!

Μια μοναδική ευκαιρία που θα την μοιραστεί μαζί με τους τηλεθεατές την ώρα της εκπομπής ,μιας και θα τρέξει διαγωνισμός για ένα 2ήμερο στην Μόσχα με όλα τα έξοδα πληρωμένα από την εκπομπή!

Η ξενάγηση στην Μόσχα θα σας εντυπωσιάσει καθώς επίσης και η ανακάλυψη κρυφών γωνιών της πόλης αυτής ,όπως π.χ το καφέ με τις πιο σπάνιες γάτες του κόσμου.

Ένα καφέ που για να πάς πρέπει να έχεις κάνει κράτηση μήνες μπροστά και με τις γάτες να κάθονται μαζί σου στο τραπέζι.

Χρηστικές πληροφορίες για το που μπορείτε να μείνετε ,αλλά και το τι μπορείτε να φάτε δεν θα λείπουν από την μοναδική εκπομπή περπατημένης ευθύνης στην Ελληνική τηλεόραση το Fatsabook!

Ραντεβού την Παρασκευή στη 01.15 το βραδύ από την Μόσχα!