Εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρα Ζυμαρικών 2019 με γεύσεις, φαντασία και αλληλεγγύη από τη Melissa

  Τα αγαπημένα ζυμαρικά Melissaπου πρώτα καθιέρωσαν τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ζυμαρικών στην Κύπρο (25 Οκτωβρίου), συνδυάζουν, όπως κάθε χρόνο, τις εκδηλώσεις τους με δράσεις έμπρακτης αλληλεγγύης προς συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

  Οι προετοιμασίες για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ζυμαρικών ανακοινώθηκαν σε μια αλλιώτικη διάσκεψη τύπουκατά την οποία δημοσιογράφοι και εκπρόσωποι των Μ.Μ.Επροσήλθαν στο Κέντρο διανομής Argosy Trading Co Ltd στη Λευκωσία, σε χώρο που διαμορφώθηκε ειδικά για τη συγκεκριμένη μέρα σε ιταλικό εστιατόριο! Εκεί, αφού ενημερωθήκαν από  τα μέλη της ομάδας Marketing της εταιρείας CTC Argosy, Επίσημου Διανομέα των ζυμαρικών Melissa στην Κύπρογια τις επερχόμενες δράσεις, είχαν τηνευκαιρία να απολαύσουν γαστρονομικές δημιουργίες παρασκευασμένες επί τόπου από τον καταξιωμένο σεφ Γιώργο Ερωτοκρίτου.

  Αξίζει να σημειωθεί ότι, όπως ανακοινώθηκε, από την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου έως και το Σάββατο 26 Οκτωβρίου, το διάσημο πια vanτης Melissa θα καταφτάσει σε διάφορες τοποθεσίες και σχολεία της Λευκωσίας και της Λεμεσού, προσφέροντας δωρεάν γεύση και πολύ κέφι σε μικρούς και μεγάλους, συνεχίζοντας τις περσινές απόλυτα επιτυχημένες γευστικές διαδρομές του.

  Συγκεκριμένα το  vanτης Melissa θα είναι στην υπεραγορά Alpha Mega Έγκωμης στη Λευκωσία το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 12:00-16:00, στο παλιό Λιμάνι της Λεμεσού την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 12:00-16:00, στην πλατεία Φανερωμένης στη Λευκωσία την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 16:30-19:30, στην υπεραγορά MetroΛακατάμειαςστη Λευκωσία το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 12:00-16:00 και στην υπεραγορά ΣκλαβενίτηςColumbia στη Λεμεσό το Σάββατο 26 Οκτωβρίου 12:00-16:00.

  Παράλληλα με τις on the road δράσεις, η Melissa συνεχίζει έμπρακτα την υποστήριξή της στοSophia for Children, στο πλαίσιο της δράσης ‘’Μαγειρεύω και Προσφέρω’’.

  Η Melissa, αναλαμβάνοντας σταθερά το μερίδιο κοινωνικής ευθύνης που αναλογεί σε μια εταιρεία του μεγέθους και της ιστορίας της, επιδιώκει την περαιτέρω ευαισθητοποίηση του κοινού απέναντι σε υπαρκτές ανάγκες της κυπριακής κοινωνίας. Οι εορτασμοί της Παγκόσμιας Ημέρας Ζυμαρικών δεν αποτελούν παρά ένα εφαλτήριο για ακόμα περισσότερη αλληλεγγύη, προσφορά και γεύση στη ζωή όλων όσοι την έχουν ανάγκη.