Εντυπωσιακό τατουάζ – Ο Γιάννης Βαρδής αποτύπωσε στο σώμα του τον πατέρα του

Πριν λίγες μέρες συμπληρώθηκε ένας χρόνος από το θάνατο του Αντώνη Βαρδή. Ήταν μια απώλεια που «στοίχισε» σε όλο τον καλλιτεχνικό χώρο, σε όλο τον κόσμο που αγάπησε τον Αντώνη Βαρδή και τα τραγούδια του, αλλά πολύ περισσότερο στα μέλη της οικογένειάς του, όπως το γιό του Γιάννη Βαρδή.

Τιμώντας τη μνήμη του πατέρα του, ο Γιάννης «χτύπησε» ένα τατουάζ στο μπράτσο, το οποίο απεικονίζει το πρόσωπο του Αντώνη Βαρδή και ανάρτησε μια φωτογραφία στη σελίδα του στο Fecebook, συνοδεύοντάς τη με ένα όμορφο μήνυμα.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Βαρδής έγραψε στο Facebook: «Συγκινητικό και υπέροχο μαζί. Εξαιρετική δουλειά απ’ το sake tattoo crew. Γιάννη φίλε μου σε ευχαριστώ. Δεν έχω λόγια για τη δουλειά σου. Για τον ένα κ μοναδικό. Γι’ αυτόν που έχει χαράξει κ σημαδέψει το μέσα μας, τη ψύχη μας, τη διαδρομή μας, το παρελθόν το παρόν κ το μέλλον μας».

vardis_tattoo

Νωρίτερα τη χρονιά αυτή, σε μια παρόμοια κίνηση προχώρησε και η 18χρονη Ευαγγελία, κόρη της Φιλοθέης, της τελευταίας συζύγου του Αντώνη Βαρδή, που βρισκόταν στο πλευρό του ως το τέλος.

vardis_tattoo2

 

Πηγή: ogdoo.gr