Ένας ταξιδιάρης …ΚΡΗΤΙΚΟΣ που αγαπούσε τον μπαμπά του σε κάθε μέρος του κόσμου

Μια συνέντευξη που θα μπορούσε να ήταν και παραμύθι…με ωραίο τέλος.

Με μια βαλίτσα στο χέρι και τον πατέρα του για συντροφιά, ο Μιχαήλ Άγγελος Κρητικός ταξιδεύει σε μέρη μακρινά, στα οποία δοκιμάζει την δύναμη και την αντοχή του. Σε χώρες που του χαρίζουν απλόχερα όμορφες εικόνες και ξεχωριστές στιγμές και τον φέρνουν πιο κοντά σε έναν άνθρωπο που θαυμάζει και αγαπά.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗ ΣΤΕΛΛΑ ΠΑΠΑ   

Μιχαήλ Άγγελε μου σε πετυχαίνουμε σε μια περίοδο που ταξιδεύεις πολύ σωστά;

Ναι, πολύ σωστά!! Λόγω της συμμετοχής μου στο Globetrotters (Omega TV 0PEN TV), μια ταξιδιωτική εκπομπή, στην οποία θα κάνω τον γύρο του κόσμου μαζί με τον πατέρα μου . Η εκπομπή  γίνεται για καλό σκοπό και τα χρήματα θα δοθούν σε ίδρυμα της επιλογής μας

Ποιος θα είναι ο επόμενος προορισμός σας ;

Ο επόμενος προορισμός είναι η Κένυα, η οποία θα μου μείνει αξέχαστη τόσο για την ομορφιά της όσο και για το ότι έπαθα τροφική δηλητηρίαση και νοσηλεύτηκα στο νοσοκομείο Με συνέπεια στους επόμενους 3-4 προορισμούς να είναι κλονισμένη η υγεία μου.

Πριν από κάθε ταξίδι σε φοβίζει  κάτι ;

Το να είναι ο επόμενος προορισμός κάτι ‘λιγότερο’ από τον προηγούμενο. .Το να μην είναι αντάξιος των προσδοκιών μου. Θέλω πάντα κάτι που θα «ανοίγει» το μυαλό μου, την σκέψη μου και την οπτική μου.

Στα  ταξίδια όμως δεν πάτε για αναψυχή, …σωστά; Έχετε κάποιες δοκιμασίες ;

Έχω κληθεί να κάνω πράγματα που δεν θα έκανα σε φυσιολογικές συνθήκες όπως για παράδειγμα να χορέψω την λίμνη των κύκνων με τούλι στην κεντρική πλατεία της Μόσχας … Να φτιάξω και να μοιράσω ντολμαδάκια στο Σινικό τείχος … Να μαζέψω κόπρανα ελεφάντων και αλλά πολλά ωραία και ‘εποικοδομητικά’ χα χα χα !!!! Για να Σοβαρευτώ «αγαθά κόποις κτώνται» . Θα παλέψουμε για να κερδίσουμε, όπως και στη ζωή, τίποτα δε μας χαρίζεται, θα μας δείτε σε θάλασσα γη και ουρανό η συνέχεια στις οθόνες σας!!!

Αν έστελνες τον μπαμπά σου μόνο του σε ποια χώρα θα τον έστελνες και ποια δοκιμασία θα του έβαζες;

Θα τον έστελνα ξανά στα νησιά Φίτζι να κάνει ελεύθερη πτώση γιατί όπως είχε δηλώσει δεν θα το έκανε ποτέ στην ζωή του και το έκανε αποκλειστικά για εμένα όποτε θα τον ξανά έβαζα να το κάνει αλλά αυτήν την φορά για εκείνον, για να αποδείξει στον εαυτό του ότι μπορεί να κάνει τα πάντα !!

Σε ποια χώρα επιθυμείς να σε στείλουν ;

Ήθελα να πάω Μαλδίβες, αλλά πήγα κάπου παραπλήσια στα νησιά Φίτζι . Ήθελα να πάω Λος Άντζελες, αλλά πήγα κάπου παραπλήσια στην Νέα Υόρκη . Άρα καλυμμένος από όλα αυτά! Το μόνο που μου έμεινε είναι να πάω στο φεγγάρι !

Αυτή την περίοδο ασχολείσαι μόνο με την εκπομπή ;

Ασχολούμαι επαγγελματικά με το μόντελινγκ και κάνω μαθήματα θεάτρου, χορού και φωνητικής γιατί μ’αυτό θέλω να ασχοληθώ επαγγελματικά !!!

Αν έπρεπε να ανταλλάξετε ταίρι με κάποιον από τις άλλες δυο ομάδες  με ποιον θα άλλαζες

Με τον Τσακ Νόρρις!! Χαχαχα!!

Η κοπέλα σου ζηλεύει ..τι σου ζητά να της φέρνεις από τα ταξίδια ;

Προσωπικά δεδομένα όπως λέμε Ιατρικό απόρρητο χαχααχ!!!

Ποια δοκιμασία δεν σου άρεσέ καθόλου ;

Οι δοκιμασίες είτε ήταν εύκολες είτε ήταν δύσκολες μου άρεσαν πολύ!!  Ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που δέχτηκα την πρόταση για το globetrotters !! Βάλτε μου δύσκολα !! Χαχα!!

Μέσα απ’τα ταξίδια ήρθατε πιο κοντά ή απομακρυνθήκατε  με τον μπαμπά σου ;

Μου άρεσε που αγαπούσα τον μπαμπά μου σε κάθε μέρος του κόσμου! Που γελάσαμε σε κάθε μέρος του κόσμου! Που αγκαλιαστήκαμε σε κάθε μέρος του κόσμου! Το θεωρώ ευλογία!

Τι θαυμάζεις σε αυτόν ;

Όλο το πακέτο !!! Που προσέχει τον εαυτό του, που είναι πνευματώδης, χαρισματικός και καλός πατέρας !

Ποια η καλύτερη συμβουλή που σου έδωσε ;

Να είμαι πάντα ο εαυτός μου!!!