ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ Η παρέα που κέρδισε για ενίσχυση στο «Χαμόγελο του παιδιού»

Η Μαρία Μπακοδήμου αγκαλιάζει τους 5 φίλους που έπαιξαν και κέρδισαν για να ενισχύσουν την κινητή οφθαλμολογική μονάδα προληπτικής ιατρικής, για το «Χαμόγελο Του Παιδιού».

Η παρέα, η εμπιστοσύνη, το κοινό όνειρο, η ανεκτίμητη φιλία έδειξαν τη δύναμή τους. Πέντε κολλητοί φίλοι, ο Ηλίας, ο Σπύρος, ο Νίκος, ο Βαγγέλης και ο Κωνσταντίνος, που επέλεξαν ως αρχηγό τους, έπαιξαν και κέρδισαν, πραγματοποιώντας το κοινό τους όνειρο.

 Η Μαρία Μπακοδήμου έδωσε συγχαρητήρια στους 5 φίλους που κατάφεραν να κερδίσουν για να πραγματοποιήσουν έναν καλό σκοπό. Το όνειρο της παρέας τους ήταν να προσφέρουν ένα προηγμένο ιατρικό μηχάνημα στην κινητή οφθαλμολογική μονάδα προληπτικής ιατρικής του εθελοντικού οργανισμού  «Το Χαμόγελο Του Παιδιού».

Το νέο τηλεπαιχνίδι του OMEGA, «Ένας για Όλους», με τη Μαρία Μπακοδήμου έχει δώσει στα απογεύματα μας παρεϊστικη διάθεση, χιούμορ, αλλά και… όνειρα που γίνονται πραγματικότητα.

Καθημερινά μια ομάδα φίλων διεκδικεί τα χρήματα που χρειάζεται για να πραγματοποιήσει την κοινή επιθυμία της.

Ένα ταξίδι, ένα bachelor party, μία φιλανθρωπική δράση, όλοι οι στόχοι της παρέας μπορούν να γίνουν πραγματικότητα στο «Ένας για Όλους» καθημερινά στις 16:45 στo OMEGA.