Έναρξη λειτουργίας Κέντρου Αλληλεγγύης και Στήριξης Δημοτών


Με στόχο την ενίσχυση των προσπαθειών του Κράτους για περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού στην Κύπρο και επιδιώκοντας τη στήριξη των ευάλωτων ομάδων πληθυσμού και των ατόμων Τρίτης Ηλικίας, που αυτές τις ημέρες δοκιμάζονται ακόμη περισσότερο, ο Δήμος Στροβόλου ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας Κέντρου Αλληλεγγύης και Στήριξης Δημοτών, το οποίο θα τεθεί στη διάθεση του κοινού από την Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020.

Το Κέντρο θα λειτουργήσει στους χώρους του Πολιτιστικού Κέντρου Στροβόλου, θα στελεχωθεί από προσωπικό του Δήμου και του Ιδρύματος «Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Στροβόλου» και θα έχει ως πρώτιστο στόχο την εξυπηρέτηση των ευπαθών ατόμων, μέσω της κατ΄οίκον διανομής φαρμάκων και τροφίμων για τις καθημερινές τους ανάγκες.

Όσοι δημότες επιθυμούν να κάνουν χρήση της υπηρεσίας αυτής, μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικώς με το Κέντρο Αλληλεγγύης και Στήριξης Δημοτών, στον αριθμό 22 311534, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή, τις ώρες 9:00-17:00 και το Σάββατο, τις ώρες 9:00-12:30.

Επιπρόσθετα, μέσω της κατ’ οίκον διανομής θα συνεχιστεί απρόσκοπτα και το πρόγραμμα παροχής τροφίμων σε οικογένειες του Δήμου που διαθέτουν περιορισμένους οικονομικούς πόρους.

Προστατεύουμε τους εαυτούς μας, προστατεύουμε τους οικείους μας και στηρίζουμε τους συνανθρώπους μας σε ανάγκη.

Δρούμε υπεύθυνα, με την επιβαλλόμενη πλήρη αλληλεγγύη προς τον κάθε συνάνθρώπο μας.