«Ένα Τραγούδι Ακόμα» με τον Γιώργο Θεοφάνους. Ο Αντώνης Ρέμος ερμηνεύει τις μεγαλύτερες επιτυχίες του!


«Ένα Τραγούδι Ακόμα» με τον Γιώργο Θεοφάνους

Ο Αντώνης Ρέμος ερμηνεύει τις μεγαλύτερες επιτυχίες του!

Ο Γιώργος Θεοφάνους υποδέχεται τον Αντώνη Ρέμο την Κυριακή 9 Ιανουαρίου στις 21:15 στο OMEGA και μαζί λένε «Ένα Τραγούδι Ακόμα», σε μία μαγική, μουσική βραδιά.

Μια ξεχωριστή μουσική συνάντηση, δύο αγαπημένων φίλων, που θα μείνει αξέχαστη. Ο Αντώνης Ρέμος ερμηνεύει τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, με τον Γιώργο Θεοφάνους να τον συνοδεύει στο πιάνο σε μία μοναδική μουσική συνύπαρξη.

Η φιλία τους και η συνεργασία τους μετράει ήδη 20 χρόνια και την Παρασκευή στο «Ένα Τραγούδι Ακόμα» θα μοιραστούν άγνωστες στιγμές της κοινής τους διαδρομής και θα αποκαλύψουν τις ιστορίες πίσω από τις μεγάλες τους επιτυχίες. Μία απολαυστική βραδιά με αγαπημένα τραγούδια, πολλές εκπλήξεις και πολλές αποκαλύψεις.

Στην παρέα τους, όμως, έρχεται ένας νέος και ταλαντούχος ερμηνευτής, ο Γιάννης Ξανθόπουλος. Ο Γιάννης κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και ερμηνεύει μαζί με τον αγαπημένο του καλλιτέχνη Αντώνη Ρέμο τη μεγάλη επιτυχία… «Θα ‘πρεπε».

Ακόμα όμως ένα ταλέντο που θα αφήσει άφωνους τους αγαπημένους καλλιτέχνες και δημιουργούς είναι η Δανάη Λιβιεράτου. Η Δανάη  είναι ένα εντυπωσιακό, όμορφο κορίτσι με μία υπέροχη φωνή. Η κόρη του Λάμπη Λιβιεράτου και της Εύης Αδάμ κλέβει όχι μόνο τις εντυπώσεις αλλά και την σκηνή του «Ένα τραγούδι ακόμα».

Ο Γιώργος Θεοφάνους υπόσχεται μια μαγική βραδιά με τις μεγαλύτερες επιτυχίες και πολλά τραγούδια ακόμα…