Ένα πρόγευμα χριστουγεννιάτικα λαμπερό στη Lidl Food Academy!


Φαντασμαγορικά διακοσμημένη και με ζεστή χριστουγεννιάτικη διάθεση η Lidl Food Academy υποδέχτηκε και εφέτος, την Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου, τους πολύ καλούς της φίλους, εκπροσώπους ΜΜΕ, influencers και αγαπητούς συνεργάτες, σε ένα γιορτινό πρόγευμα γεμάτο εκπλήξεις και λιχουδιές Favorina & Deluxe.

Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία με την είσοδό τους στην Ακαδημία να φωτογραφηθούν μπροστά από το πολύχρωμο, χριστουγεννιάτικο photowall και να δημιουργήσουν τα δικά τους προσωπικά, γιορταστικά ενθύμια, ενώ μπαίνοντας στην τραπεζαρία -ειδικά διακοσμημένη για την περίσταση-, τους υποδέχονταν οι γαργαλιστικές μυρωδιές που έρχονταν από το χώρο της ανοικτής κουζίνας, όπου οι σεφ δημιουργούσαν, τη στιγμή εκείνη, συναρπαστικές λιχουδιές υπό την εποπτεία του σεφ Γιώργου Γεωργίου.

Φυσικά και οι πάντες ενθουσιάστηκαν! Γρήγορα έγιναν όλοι μια παρέα και μαζί μοιράστηκαν χαρούμενες, αυθεντικά χριστουγεννιάτικες στιγμές και γευστικές απολαύσεις, ενώ την όλη εκδήλωση αποθανάτιζε ο φωτογράφος της Lidl Food Academy.

Την εξαιρετική αυτή ατμόσφαιρα πλαισίωναν χριστουγεννιάτικοι ρυθμοί και τραγούδια, σε live παρουσία σε μια μικρή εξέδρα, της μπάντας της Χριστίνας Αργύρη – vocals, του Μιχάλη Μέσσιου – boudle bass και του Χρίστου Γερολατσίτη – piano.

Το Πρόγευμα είχε εξαιρετική επιτυχία!

Κατά την αναχώρηση τους οι ευτυχείς προσκεκλημένοι πήραν και δώρα. Μια χριστουγεννιάτικη τσάντα γεμάτη μελομακάρονα και κουραμπιέδες και ζεστό κρασί, ακόμα και ένα σκούφο Αι Βασίλη, για τις χαρούμενες, εορταστικές φωτογραφίες που πάντα ακολουθούν.

Καλά και Αγαπημένα Χριστούγεννα!

Επισκεφτείτε την Lidl Κύπρου:

www.lidl.com.cy       www.facebook.com/lidlcy  

www.instagram.com/lidl_cyprus 

www.twitter.com/Lidl_Cyprus_                            

www.linkedin.com/company/lidl-cyprus