Ένα πασχαλινό μμμμ… για τους σοκολατένιους αβγο-ήρωες και τα αφράτα Hot Cross Buns των Marks & Spencer


Ένα πασχαλινό μμμμ… για τους σοκολατένιους αβγο-ήρωες και τα αφράτα Hot Cross Buns των Marks & Spencer

Χαριτωμένες φιγούρες που θα λατρέψει κάθε οικογένεια!

Αυτό το Πάσχα, τα Marks & Spencer παρουσιάζουν μερικές από τις ήδη πασίγνωστες και δημοφιλείς πασχαλινές επιλογές , αλλά και απίθανες νέες αφίξεις που ήρθαν για να εμπλουτίσουν την ήδη ευρεία γκάμα των σοκολατένιων τους αβγών. Ο πιο αγαπημένος προορισμός πασχαλινών λιχουδιών της Κύπρου έχει διευρύνει την γκάμα του, παρουσιάζοντας δώρα για φίλους και οικογένειες στην πιο χαριτωμένη εκδοχή τους! Παράλληλα, τα M&S, έχοντας πάντα το βλέμμα στραμμένο προς έναν πιο πράσινο κόσμο, προσφέρουν τα σοκολατένια τους αβγά σε πλήρως ανακυκλώσιμες συσκευασίες.

Τα σοκολατένια λαγουδάκια μπορεί να είναι κλασική πασχαλινή αξία, αλλά τα M&S έχουν μια εξολοκλήρου νέα συλλογή από χαριτωμένες φιγούρες. Για τους φίλους που λατρεύουν τα σκυλιά, ο Walter και η Wilma, δύο λαχταριστά σοκολατένια σκυλάκια, αποτελούν το απόλυτο πασχαλινό δώρο, φτιαγμένο από υψηλής ποιότητας βελγική σοκολάτα γάλακτος και λευκή σοκολάτα των M&S.

Γνωρίστε τον αξιολάτρευτο Χάρυ τον Σκαντζόχοιρο, τον χαμογελαστό Inky το Χταπόδι, που είναι έτοιμοι να εκπλήξουν τους αγαπημένους σας. To φετινό Πάσχα αναβλύζει μέσα από τα ράφια των καταστημάτων M&S, στα οποία τα καλύτερα φιλαράκια Alfie και Bella η Λαγουδίνα χοροπηδούν χαρούμενα και είναι έτοιμα να σας υποδεχθούν. Είναι τόσο χαριτωμένα που δύσκολα θα φαγωθούν.

Σε καμία περίπτωση φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει ο αγαπημένος μας Percy το Γουρουνάκι και οι διασκεδαστικοί χαρακτήρες Omballs, οι οποίοι πλέον διατίθενται σε μικρότερο μέγεθος σε μια ξεχωριστή πασχαλινή εκδοχή. Αυτές οι τρυφερές λιχουδιές από βελγική σοκολάτα γάλακτος και λευκή σοκολάτα είναι πασπαλισμένες με σοκολατένιες νιφάδες και έχουν μια γεύση που θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους.