ΕΝΑ ΝΕΟ ΑΠΟΛΑΥΣΤIΚΟ ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ ΣΤΗ LIDL ΚΥΠΡΟΥ


ΕΝΑ ΝΕΟ ΑΠΟΛΑΥΣΤIΚΟ ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ ΣΤΗ LIDL ΚΥΠΡΟΥ

Το επιδόρπιο γιαουρτιού Quark με φρούτα βρίσκεται στα ράφια των καταστημάτων της Lidl Κύπρου, χαρίζοντας στιγμές απόλαυσης όλες τις ώρες της ημέρας, ακόμη και μετά από κάθε γεύμα.

Ξεχωρίζει για τον μοναδικό συνδυασμό θρεπτικής αξίας και απόλαυσης. Κυκλοφορεί σε τρεις υπέροχες γεύσεις, φράουλα, ροδάκινο και βατόμουρο, δημιουργώντας μια απρόσμενη δροσιστική εμπειρία, η οποία δεν σταματάει εδώ.

Το επιδόρπιο γιαουρτιού Quark δίνει την κατάλληλη ενέργεια, που αναζητάς μέσα στην ημέρα για να ξεκινήσεις ευχάριστα, αφού είναι πλούσιο σε πρωτεΐνη και χαμηλά λιπαρά.

Η βελούδινη υφή του, τα θρεπτικά συστατικά του και η υπέροχη γεύση του, δημιουργούν το ιδανικό επιδόρπιο που θα σου χαρίσει ευεξία. Αναζητήστε το νέο επιδόρπιο γιαουρτιού Quark στην αγαπημένη σας γεύση στα καταστήματά Lidl Κύπρου.

Για όλο το έτος 2020 θα προστίθενται νέοι κωδικοί στα ράφια στα καταστήματά της Lidl Κύπρου εμπλουτίζεται διαρκώς, ώστε όλοι οι πελάτες να γνωρίζουν συνεχώς νέα προϊόντα από τη Κύπρο και το εξωτερικό

Στόχος της εταιρείας μας είναι να προσφέρει στο κυπριακό κοινό μία συνεχώς αυξανόμενη ποικιλία εξασφαλίζοντας πάντα υψηλή ποιότητα.