Ελληνικό Airplay Chart: Νέες είσοδοι

«Viktoria» – ΜΕΛΙSSES & DJ Kas (No. 17)

Για πρώτη φορά κάνει είσοδο στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart η ανατρεπτική συνεργασία του συγκροτήματος ΜΕΛΙSSES και του DJ και ράπερ Kas στο πολυσυζητημένο single «Viktoria».

Οι ΜΕΛΙSSES και ο DJ KAS πρωταγωνιστούν σε ένα ιδιαίτερο και δυναμικό single με afro ρυθμό.

Η συνεργασία τους απέκτησε εικόνα με ένα κινηματογραφικό music video, γεμάτο μυστήριο και αισθησιασμό, ακριβώς όπως η «Viktoria», την οποία ενσαρκώνει η Αφροδίτη Παπαδέλη.

«Ένα Λεπτό» – Χρήστος Μάστορας & Δημήτρης Μπάσης (No. 20)

Στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart επιστρέφει και το καταπληκτικό ντουέτο του Χρήστου Μάστορα και του Δημήτρη Μπάση στο τραγούδι «Ένα Λεπτό», το οποίο έχει παραμείνει στο Νο. 1 της κατάταξης επί 15 συνεχόμενες εβδομάδες.

«Ένα Λεπτό» ήταν αρκετό για να αγκαλιάσει ο κόσμος το μαγικό αυτό τραγούδι που εκπέμπει την ενέργεια της ποιοτικής ελληνικής μουσικής και παντρεύει τον παλιό λαϊκό ήχο με φρέσκο αέρα.

Στη μουσική συνάντηση του Χρήστου Μάστορα και του Δημήτρη Μπάση έχουν βάλει τη σφραγίδα τους ο Νικόλας Μαυρέσης (μουσική) και ο Νίκος Μωραΐτης (στίχοι).

Αυτήν την εβδομάδα ο Χρήστος Μάστορας καταλαμβάνει συνολικά τρεις θέσεις στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart, καθώς εκτός από το «Ένα Λεπτό» και το «Viktoria», συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του και το «Μισή Καρδιά», το οποίο έχει βρεθεί για 15 εβδομάδες συνολικά στην κορυφή της κατάταξης.

Πηγή : hit-channel.com