Η Ελληνική συμμετοχή για τη Eurovision στο Voice Αλβανίας!

Στο «The Voice»,η συμμετοχή της Ελλάδας απο τον Ευρωπαικό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

“Ολα αυτά συνέβησαν, όπως μας ενημέρωσε το Ελληνικό σωματείο οργανωμένων φίλων του θεσμού INFE GREECE. στη γειτονική μας Αλβανία, όταν ένας από τους διαγωνιζόμενους των ακροάσεων,ο 19χρονος Erdi Tejeci από το Κόσσοβο αποφάσισε να διαγωνισθεί με την περσινή συμμετοχή της Ελλάδας στην 60η Eurovision, το «One last breath» με την Μαρία Έλενα Κυριάκου (συνθ.Κυριάκου/Θεοχάρους,στιχ.Κωνσταντινίδης/Τζιώρα) και προσπάθησε να…»πείσει» τους κριτές να΄ γυρίσουν τις καρέκλες τους, και να του δώσουν την ευκαιρία που αναζητούσε μέσω του τηλεπαιχνιδιού ανεύρευσης ταλέντων.

maria_elena_infe

Αντίθετη ήταν η γνώμη των κριτών και τελικώς κανένας δεν του έδωσε την ευκαιρία που ζητούσε για να βρεθεί στα blinds του παιχνιδιού.

Το γεγονός γνωστοποίησε η περσινή εκπρόσωπος της χώρας μας Μαρία “Ελενα Κυριάκου.που το ΙΝFE Greece συνόδευσε στην Αυστρία τη περσινή χρονιά. στο προσωπικό προφίλ που διαθέτει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφερόμενη: «είναι πολύ συγκινητικό να διαγωνίζεται κάποιος με τη γλυκεία φωνή του στο συγκεκριμένο talent show με το τραγούδι που εκπροσώπησε την Ελλάδα μας στη Eurovision 2015», εκφράζοντας συμπληρωματικά και νοσταλγία για τη περσινή διοργάνωση που είχε τη τιμή και τη χαρά να παραβρεθεί.

Για να δούμε την προσπάθεια του Erdi που τελικώς δεν έφερε τα αναμενόμενα αποτελέσματα για εκείνον.