Ελληνίδα τραγουδίστρια αποκαλύπτει: «Ήμουν εξαρτημένη από τα υπνοστεντόν»


Για την άγνωστη «μάχη» που έδωσε για την ψυχική της υγεία μιλά μία από τις πιο γνωστές και καταξιωμένες τραγουδίστριες, αποκαλύπτοντας, μεταξύ άλλων, πως ήταν εξαρτημένη από τα υπνοστεντόν και την βοήθησε η σχέση της με τα θεία!

«Στη συμπόρευση με τα θεία υπήρχε πάντα ένα αόρατο χέρι που με επανέφερε. Έτσι τα κατάφερα και με την απεξάρτηση από τα υπνοστεντόν. Είχα την ίδια αρρώστια που αντιμετωπίζει κάποιος με τα ναρκωτικά. Χρόνια ολόκληρα κρατούσε αυτή η δουλειά, είχα πάει σε κλινικές, από δω κι από κει, αλλά δεν γινόταν τίποτα. Ήμουν σαν ζωντανό πτώμα! Φαντάσου ότι ο άνδρας μου πήγαινε στους συγγενείς των Ανώνυμων Αλκοολικών για να καταλάβει τι γίνεται», λέει, στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», η Ελένη Βιτάλη.

Όπως προσθέτει η τραγουδίστρια, η μητέρα της ήταν εκείνη που της πρότεινε να πάει στην εκκλησία: «κάποια μέρα μου πρότεινε η μητέρα μου να πάω στην εκκλησία του Χριστού στα Σπάτα. Μου φάνηκε αφελές. Δύο χρόνια μετά, ένιωσα την ανάγκη να πάω και την πήρα τηλέφωνο. Μπήκα στην εκκλησία, συνομίλησα με τον Θεό, ξέσπασα σε ένα γοερό κλάμα και, όταν επέστρεψα σπίτι, πέταξα τα χάπια. Έκοψα μαχαίρι την εξάρτηση. Και ιατρικά να δεις το θέμα, δεν γίνεται αυτό»!

 

Πηγή: star.gr