Έλληνας τραγουδιστής πήγε με όπλο στο σπίτι της εν διαστάσει συζύγου του και συνελήφθη! (pic)

Μπλεξίματα με τον νόμο έχει ο τραγουδιστής, ο οποίος, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, το βράδυ της Κυριακής, συνελήφθη για παράνομη οπλοφορία έξω από το σπίτι της εν διαστάσει συζύγου του στη Ρόδο.

Ο λόγος για τον Γιώργο Δασκαλάκη, ο οποίος σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας, φέρεται ότι προκάλεσε επεισόδιο εξαιτίας των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζει με τη μητέρα των παιδιών του, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο Αυτόφωρο.

Πηγές, μάλιστα, αναφέρουν ότι ο καλλιτέχνης αρχικά συνελήφθη από έναν λιμενικό, που τον ακινητοποίησε, και κατόπιν τον ανέλαβαν οι αστυνομικοί, οι οποίοι βρήκαν πάνω του ένα περίστροφο και 15 σφαίρες, το οποίο κατείχε παράνομα.

Ο ίδιος στην κατάθεσή του δήλωσε ότι δεν είχε καμία πρόθεση να απειλήσει την πρώην σύζυγό του και ανέφερε πως κατείχε το όπλο παράνομα, επειδή δεχόταν απειλές και είχε πέσει θύμα κλοπής στο παρελθόν.

«Το είχα για προσωπική ασφάλειά μου. Πήγα απλά να δω τα παιδάκια μου. Δεν τα είχα δει εκείνη την ημέρα. Ότι είχα ένα παράνομο όπλο πάνω μου, ναι. Οχι, όμως, στο χέρι μου – μέσα στην τσάντα μου!» υποστήριξε ο τραγουδιστής και πρόσθεσε: «Πέρασα το Αυτόφωρο και θα δικαστώ – δεν ντρέπομαι να το πω. Διατηρώ μαγαζί στην παραλία και φεύγω νυχτερινές ώρες, κουβαλώντας χρήματα».

Ο 42χρονος με εντολή εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος και ορίστηκε τακτική δικάσιμος για τον Ιανουάριο του 2018.

youweekly.gr