Έλλη Κοκκίνου – Ηλίας Βρεττός: Μεγάλη περιοδεία σε Αμερική και Καναδά!


Η Έλλη Κοκκίνου και ο Ηλίας Βρεττός ετοιμάζονται να χαρίσουν ανεπανάληπτες μουσικές στιγμές στην Ομογένεια, μέσα από τη μεγάλη τους περιοδεία σε Αμερική και Καναδά!

Οι δύο επιτυχημένοι και δημοφιλείς καλλιτέχνες, που ανήκουν στη δισκογραφική οικογένεια της Panik, ξεκινούν στις 16 Σεπτεμβρίου από το Μόντρεαλ του Καναδά ένα μεγάλο tour 11 συναυλιών σε 5 εβδομάδες, με σταθμούς σε πόλεις όπου χτυπά δυνατά η καρδιά των Ελλήνων ομογενών, όπως οι Τάμπα, Βαλτιμόρη, Νέα Υόρκη, Βοστώνη, Σικάγο, Ντιτρόιτ, Τορόντο και Λος Άντζελες.

Έλλη Κοκκίνου, πάντα εντυπωσιακή και επικοινωνιακή, θα παρασύρει και θα «μαγέψει» το κοινό με τις διαχρονικές επιτυχίες της που όλοι έχουμε αγαπήσει. Έχοντας δημιουργήσει μια μαγική σχέση με τους Έλληνες της Ομογένειας, την οποία επισκέπτεται πολύ συχνά σημειώνοντας μια σειρά από sold out εμφανίσεις, η Έλλη Κοκκίνου αποτελεί ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα που έχουν σφραγίσει την διασκέδαση των Ομογενών, με τις δυνατές ερμηνείες της.

Ο μοναδικός Ηλίας Βρεττός, ο επιτυχημένος και αγαπητός καλλιτέχνης που κάθε του εμφάνιση ξεσηκώνει και γίνεται sold out, θα ανεβάσει το θερμόμετρο της διασκέδασης στα ύψη, με τις μεγάλες προσωπικές του επιτυχίες και το πλούσιο πρόγραμμά του.

Με τα τραγούδια τους, τη δυνατή τους χημεία και την αστείρευτη θετική τους ενέργεια, οι δύο καλλιτέχνες θα χαρίσουν μοναδικές στιγμές σ’ ένα ανεπανάληπτο tour!