Έλλη Κοκκίνου: Μίνι απόδραση στο Παρίσι!

Τι καλύτερο από μια μικρή απόδραση στο Παρίσι; Έτσι σκέφτηκε η Έλλη Κοκκίνου, έφτιαξε βαλίτσες και ταξίδεψε ως την Γαλλία για το Σαββατοκύριακο της 28ης Οκτωβρίου. Η αγαπημένη τραγουδίστρια βρίσκεται από το Σάββατο στην πιο ρομαντική πόλη του κόσμου και δεν παραλείπει να μοιράζεται στιγμιότυπα από το ταξίδι της στα social media.

Μπορεί πριν μερικούς μήνες να φέρεται ότι χώρισε από τον επί επτά χρόνια σύντροφό της, Γιώργο Μπόγρη, αλλά η Έλλη Κοκκίνου απολαμβάνει την ζωή της, με πολύ δουλειά, διασκέδαση, φίλους και ταξίδια! Μετά από ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι στην Μύκονο, όπου συνδύασε τις διακοπές αλλά και τις εμφανίσεις της στο νυχτερινό μαγαζί Vox, η αγαπημένη τραγουδίστρια επέστρεψε στην Αθήνα και στην απαιτητική καθημερινότητά της. Όμως, αποφάσισε να κάνει ένα μικρό διάλειμμα και να αποδράσει για λίγες μέρες στη γαλλική πρωτευούσα
Η Έλλη Κοκκίνου ήδη έχει επισκεφτεί το μουσείο του Λούβρου και σίγουρα δεν θα παραλείψει μια βόλτα από τα καταστήματα του Παρισιού, μιας και ως γνωστόν λατρεύει την μόδα και θεωρείται μία από τις πιο καλοντυμένες Ελληνίδες.
 
Δες τα στιγμιότυπα της Έλλης στο Παρίσι:
[ot-video][/ot-video]
Πηγή: tlife.gr