Ελευθερία Ελευθερίου: Η φιλία της με τον Αλέξη Παππά και το σχόλιο για το unfollow του Νίκου Μπάρτζη


Η Ελευθερία Ελευθερίου μίλησε για όλα στο Πρω1νό και στην Μαίρη Αρώνη.

Η τραγουδίστρια απάντησε για τη σχέση της με τους πρώην συμπαίκτες της, τη φιλία της με τον Αλέξη Παππά και το unfollow από τον Νίκο Μπάρτζη.

«Υπάρχουν πάρα πολλές προτάσεις και τώρα προσπαθώ να τις ζυγίσω όλες», είπε στην αρχή για το επαγγελματικό της μέλλον.

Στη συνέχεια, η Ελευθερία Ελευθερίου είπε για το Survivor και τον Αλέξη Παππά: «Πολλές φορές ζήτησα στο Survivor να φύγω, όταν μπήκε ο Σάκης στο παιχνίδι, αλλά μετά είπα ότι δεν θα τους κάνω τη χάρη. Με τον Αλέξη Παππά δεν υπήρχε ένα φλερτ, αλλά ένα πολύ μεγάλο δέσιμο. Η σχέση μας πέρασε από 40 κύματα, είχαμε τις παρεξηγήσεις μας, αλλά στο τέλος ήταν ο ψυχολόγος μου. Θα ήθελα να τον δω στο Bachelor. Ξέρω ότι ο Αλέξης χώρισε με την Αλέσια αλλά δε συνάδει με το Bachelor».

Όσον αφορά το unfollow που της έκανε ο Νίκος Μπάρτζης δήλωσε: «Ο καθένας συμπεριφέρεται και πράττει όπως θέλει. Αν θέλουν τις εντάσεις που είχαν στο παιχνίδι να τις κρατάνε και μετά από αυτό, είναι πρόβλημα του καθενός. Κάποια στιγμή θα του περάσει. Δεν μίλησα με Νίκο, Τζέιμς και την Άννα Μαρία. Δεν θα μπορούσα ποτέ να έκανα παρέα με τα παιδιά, δεν ταιριάζουμε σαν χαρακτήρες».

Ακόμη, η Ελευθερία Ελευθερίου πρόσθεσε: «Θα ήθελα να δω νικητές τον Σάκη και τη Μαριαλένα. Είναι πάρα πολύ αγαπημένα παιδιά και το τι θα συμβεί θα φανεί μετά το παιχνίδι. Δεν μου άρεσαν ιδιαίτερα τα σχόλια του Ασημακόπουλου για τον Σάκη και τη Μαριαλένα. Η μαμά της Μαριαλένας είναι πολύ περήφανη για την κόρη της. Με ρώτησε αν είναι μαζί με τον Σάκη και της είπα ότι “όταν βγούνε τα παιδιά, θα φανεί τι θα γίνει”. Είναι λογικό να μη ξέρει πως να το διαχειριστεί, διότι έχει μία άγνοια για τα ζητήματα της τηλεόρασης.

Δεν έπεσε στην αντίληψή μου ότι έκανε σεξ μέσα στο παιχνίδι. Δεν ξέρω τι γίνεται πίσω από κάθε κοκοφοίνικα», είπε η τραγουδίστρια.

Ενώ, αναφορικά με τη σχέση που της χρέωσαν, ανέφερε: «Έγινα λίγο έξαλλη γιατί στη συγκεκριμένη πρεμιέρα συνοδεύτηκα από τον καλό μου φίλο, Περικλή Κονδυλάτο. Μου ζητήθηκαν από τις δημόσιες σχέσεις του θεάτρου να βγάλω φωτογραφία με το συγκεκριμένο παιδί που δεν τον γνωρίζω. Πολύ φοβάμαι ότι όλο αυτό ήταν επιτηδευμένο».

Πηγή : faysbook.gr