Ελευθερία Ελευθερίου: Απαντά στις «καυτές» αποκαλύψεις που έκανε ο Τριαντάφυλλος


Η Ελευθερία Ελευθερίου απαντά αν συνευρέθηκε με τον Αλέξη Παππά

Σάλος με την αποκάλυψη που έκανε ο Τριαντάφυλλος στον τελικό του Survivor. Ο Αλέξης Παππάς και η Ελευθερία Ελευθερίου είχαν συνευρεθεί κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού;

Ο Τριαντάφυλλος δεν θα μπορούσε να μην πετάξει τη βόμβα του στον τελικό του Survivor. Αφήνοντας σαφές υπονοούμενο ότι η Ελευθερία Ελευθερίου και ο Αλέξης Παππάς συνευρέθηκαν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού στον Άγιο Δομίνικο, προκάλεσε γενικό χαμό.

Καλεσμένη Στη φωλιά των Κου Κου, η Ελευθερία Ελευθερίου θέλησε να βγάλει την Κατερίνα Καραβάτου από τη δύσκολη θέση να διατυπώσει την ερώτηση και πήρε τον λόγο για να απαντήσει σχετικά.

«Δεν σου είναι εύκολο. Μόνο για τον Τριαντάφυλλο είναι όλα εύκολα. Θες να σε βοηθήσω; Ο Τριαντάφυλλος είναι ο Τριαντάφυλλος που ξέρουμε. Γενικά τρολάρει. Φυσικά και εννοείται πως όχι. Απλά εκείνη τη στιγμή έλεγα δεν υπάρχει ο Παππάς εδώ να σε βάλει λίγο στη θέση σου.

Εκείνη τη στιγμή δεν θα μπορούσα να πω κάτι. Τι να κάνω; Γέλασα. Αν είχαμε Συμβούλιο θα τον ψήφιζα. Δεν το έκανε για να με προσβάλει. Στο μυαλό του θεώρησε ότι είναι μια πλάκα. Δεν ήταν και ό,τι πιο ωραίο», δήλωσε η Ελευθερία Ελευθερίου.

«Με τον Αλέξη Παππά έχουμε άψογες σχέσεις. Η σχέση μας είναι καθαρά φιλική», ξεκαθάρισε και έβαλε τελεία στο θέμα η Ελευθερία Ελευθερίου.

Πηγή: zappit.gr