Ελένη Μενεγάκη: Με δικό της κανάλι η «βασίλισσα της TV»;


Αυτό θα είναι ένα από τα νέα της επαγγελματικά βήματα

Το επόμενο επαγγελματικό της βήμα φαίνεται ότι σχεδιάζει η Ελένη Μενεγάκη από το καλοκαιρινό της… ορμητήριο στην Άνδρο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «On time», η παρουσιάστρια έχει δεχτεί προτάσεις από συνεργάτες της αλλά και διαφημιστικές εταιρείες, να δημιουργήσει το δικό της κανάλι στο YouTube. Άλλωστε είναι ένα από τα πρόσωπα με μεγάλη απήχηση στο Διαδίκτυο, με τον λογαριασμό της στο Instagram να αριθμεί 1,2 εκατομμύριο followers.

«Ακόμη είναι και εκεί είναι πολύ προσεχτική. Το προϊόν το οποίο θα κρατήσει στα χέρια της πρέπει πρώτα να αντιπροσωπεύει την ίδια» ανέφερε στην εφημερίδα πρόσωπο που γνωρίζει την παρουσιάστρια.

 

View this post on Instagram

 

Καλημερα ❤️#eleni

A post shared by @ elenimenegaki on

Εφόσον το κανάλι στο YouTube προχωρήσει, το πρόβλημα είναι ότι η Ελένη δε θα θέλει να έχει καθημερινή παρουσία σε αυτό. Έτσι, η «βασίλισσα της TV» και η ομάδα της επιθυμούν τη δημιουργία ενός δυνατού team για το διαδικτυακό κανάλι ώστε να υπάρχει συνεχής ροή βίντεο στο Youtube που θα απευθύνεται κυρίως στο γυναικείο κοινό.

Πάντως οριστικές αποφάσεις δεν έχουν παρθεί, αν και η παρουσιάστρια και οι συνεργάτες της αυτήν την περίοδο βρίσκονται σε αναζήτηση ονόματος για το κανάλι στο YouTube. Φήμες θέλουν τη στενή συνεργάτιδά της Ελένη Γελαλή, να ηγείται αυτού!

Πηγή : star.gr