Ελένη Μενεγάκη: «Κανένας δεν θα μου κλείσει την πόρτα, σε κανένα κανάλι»

Άφωνο άφησε τον Νίκο Μουτσινά η Ελένη Μενεγάκη, καθώς μιλούσαν στον αέρα της τελευταίες μετά από 30 χρόνια εκπομπής της παρουσιάστριας. Ο Νίκος Μουτσινάς ήταν το πρώτο πρόσωπο που έβγαλε στον αέρα και μετά από ένα βίντεο με πολλές απολαυστικές στιγμές τους άρχισε μεταξύ των δύο μια αρκετά ενδιαφέρουσα συζήτηση.

«Άμα σε πιάσω Ελένη, δεν θα σε γλιτώνουν 20 κανάλια»! είπε ο γνωστός παρουσιαστής και η Ελένη γέλασε και απάντησε: «Πιάσε με Νίκο μου! Σε χρειάζομαι περισσότερο από ποτέ σήμερα»!

«Όλη μου τη ζωή βγάζω πρόγραμμα. Αυτή τη στιγμή είμαι χωρίς πρόγραμμα, δεν υπάρχει σκαλέτα, όπως πάει», είπε η Ελένη για την απόφασή της να σταματήσει από την τηλεόραση. Η συνέχεια, όμως, ήταν τόσο απρόσμενη που άφησε τον Νίκο Μουτσινά με το στόμα ανοιχτό!

«Επειδή με έχεις καλέσει με όλους τους τρόπους στην εκπομπή, ήταν χρονιά που δεν γινόταν. Ήταν άλλη χρονιά για μένα κι εγώ όταν πηγαίνω κάπου καλεσμένη και με ξέρετε… Δεν πάω συχνά αλλά όταν πάω δεν κάνω επιλογές ούτε για νούμερα, ούτε για να συζητηθώ, σκασίλα μου όλα αυτά. Πάω γιατί μου κάνει κέφι! Πάω με την ψυχή μου να περάσω καλά με αυτόν που με καλεί. Φέτος δεν ήταν η χρονιά μου.

Άκου όμως τώρα. Θα μπουκάρω μόνη μου, γιατί μπορώ! Έχω το θάρρος και έχω γνωριμίες παντού! Κανένας δεν θα μου κλείσει την πόρτα σε κανένα κανάλι! Θα έρθω να σε βρω στο στούντιο του χρόνου. Κι επειδή έχω μέσο σε όλα τα κανάλια, θα μπουκάρω!», είπε η Ελένη Μενεγάκη και ο Νίκος Μουτσινάς έπαθε καρδιακή ανακοπή!

Πηγή : philenews.com