Ελένη Φουρέιρα: Τα νέα της international hits τώρα και στο YouTube! (vids)


«Barcelona», «Call Ya» και «Maria» μας παρασύρουν στο ρυθμό τους!


Διαθέσιμα και στο YouTube είναι πλέον όλα τα καινούργια διεθνή hits της Ελένης Φουρέιρα, από το πρώτο ξενόγλωσσο EP της «Gypsy Woman», καθώς κυκλοφόρησαν τα audio releases των «Barcelona»«Call Ya» και «Maria»!

Τα τρία «εκρηκτικά» pop anthems, καθένα εκ των οποίων μας παρασύρει με το μοναδικό ρυθμό του, αγαπήθηκαν αμέσως από το κοινό και διαγράφουν επιτυχημένη πορεία εντός και εκτός Ελλάδας. Ενδεικτικά, το «Call Ya» μπήκε και στο New Music Friday, την πιο σημαντική λίστα του Spotify για νέες κυκλοφορίες, στο Ηνωμένο Βασίλειο και μεταδίδεται από το ραδιόφωνο του BBC.

Τα official audio releases των «Barcelona», «Call Ya» και «Maria» συμπληρώνουν το YouTube playlist του EP της Ελένης Φουρέιρα, μαζί με το ομότιτλο «Gypsy Woma που παρουσιάστηκε από την pop queen σε ένα εντυπωσιακό act στο φετινό Madwalk και το lyric video του «El Ritmo Psicodélico», το οποίο κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες και έχει ήδη ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο YouTube views, παραμένοντας «καρφωμένο» στις τάσεις.

Το EP «Gypsy Woman», που κυκλοφορεί από την Panik Records σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα, βρέθηκε αμέσως στο no1 του iTunes chart, ενώ, μέχρι αυτή τη στιγμή, μετρά πάνω από 1,5 εκατομμύριο Spotify streams.

Δείτε τα audio releases: 

«Barcelona»

CREDITS
Music: Claydee Lupa, Laurell Barker, Timothee Aeby, Sarah Raba
Lyrics: Claydee Lupa, Laurell Barker, Timothee Aeby, Sarah Raba
Produced by: Haj
Mix/Master: Haj

«Call Ya»


CREDITS

Music: A.M. Sniper (Anthony Melas), Eleni Foureira, Olivia Shrimpton, Amira El-Shafie, Obi Ebele, Uche Ebele, Giuseppe Charles Farinella
Lyrics: A.M. Sniper (Anthony Melas), Eleni Foureira, Olivia Shrimpton, Amira El-Shafie, Obi Ebele, Uche Ebele, Giuseppe Charles Farinella
Produced by: A.M SNiPER
Co – Production: Da Beat Freakz

«Maria»

CREDITS
Music:  Claydee Lupa, Laurell Barker, Eleni Foureira, Bhav, Emy Perez
Lyrics: Claydee Lupa, Laurell Barker, Timothee Aeby, Sarah Raba
Produced by: Bhav, Claydee Lupa
Mix/Master: Haj

2019 PANIK RECORDS