Ελένη Φουρέιρα: Εντυπωσιάσε το «It’s Show Time» με εμφάνιση – έκπληξη

Χάρισε μοναδικές στιγμές στο τηλεοπτικό κοινό!

Μέσα από μία ιδιαίτερη τηλεοπτικήξ εμφάνιση, η Ελένη Φουρέιρα βρέθηκε κοντά στο ελληνικό κοινό, παραχωρώντας συνέντευξη και κάνοντας το μοναδικό της show στην πρεμιέρα της εκπομπής «It’s Show Time» του Νίκου Κοκλώνη.

Η «εκρηκτική» performer, που ταξιδεύει ανά την Ευρώπη εδώ και δέκα μήνες κάνοντας μία άκρως επιτυχημένη περιοδεία, δεν ξεχνά το κοινό που τη στηρίζει από τα πρώτα της βήματα και παραμένει στο πλευρό της. Έτσι, εκτός από τα live που έχει κάνει σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, εμφανίστηκε στο λαμπερό τηλεοπτικό show του Open ΤV, το βράδυ του Σαββάτου.

«Όσο κι αν είναι ωραίο που ταξιδεύω, όσο κι αν είναι η ζωή μου αυτό που κάνω, είναι πολύ κουραστικό. Αλλά όσο και να ταξιδεύω, εδώ είμαι, στην Ελλαδα», δήλωσε, μεταξύ άλλων, η pop queen και εξομολογήθηκε ότι με όσα συμβαίνουν στην καριέρα της ζει το παιδικό της όνειρο. Παράλληλα, μίλησε και για την πρόταση που της έκαναν να εμφανιστεί στη φετινή Eurovision στο Ισραήλ.

Φυσικά, η Ελένη Φουρέιρα χάρισε στο κοινό μοναδικές στιγμές με μία δυναμική κι εντυπωσιακή performance, ερμηνεύοντας μερικά από τα super hits της και χορεύοντας όπως μόνο εκείνη ξέρει!