Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Η συγκατοίκηση στη Βάρκιζα και το επόμενο βήμα στη σχέση τους


Στο σπίτι τους στη Βάρκιζα απολαμβάνουν τον έρωτά τους η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία. Η επιτυχημένη τραγουδίστρια ζει την απόλυτη ευτυχία τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Ο έρωτάς της με τον διεθνή Ισπανό ποδοσφαιριστή, που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν με τα χρώματα της Αλ Γουάντα στη Μέκκα της Σαουδικής Αραβίας, ολοένα και δυναμώνει.

Σύμφωνα με τη Real, η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία, που συμπληρώνουν τρία σχέσης, ζουν κάτω από την ίδια στέγη στη Βάρκιζα από τον περασμένο Απρίλιο. Πρόκειται για μια υπερπολυτελή κατοικία, με μοντέρνα αρχιτεκτονική, η οποία αγοράστηκε από κοινού και καλύπτει τις ανάγκες τόσο της τραγουδίστριας όσο και του ποδοσφαιριστή.

Πριν από μερικές ημέρες, η Ελένη Φουρέιρα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της τις πρώτες κοινές φωτογραφίες τους, αιφνιδιάζοντας τους πάντες, αφού στα τρία χρόνια σχέσης το ζευγάρι αποφεύγει συστηματικά τη δημοσιότητα και προσπαθεί να περνά απαρατήρητο. Αυτή η αλλαγή δείχνει ότι οι δυο τους έχουν πάρει κάποιες οριστικές αποφάσεις για το μέλλον τους, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται η δημιουργία οικογένειας.

Πρόσωπο από το φιλικό περιβάλλον της τραγουδίστριας πιστεύουν πως αυτό που θα τους οδηγήσει στο επόμενο επίπεδο δεν είναι ο γάμος ή η υπογραφή ενός σύμφωνου συμβίωσης, αλλά ένα παιδί.

“Δεν ξέρω τι θα συμβεί στο μέλλον αλλά σίγουρα προς το παρόν θα αποφύγω τον γάμο. Ιδανικά θα ήθελα να είχα ήδη δύο παιδιά, απλά δεν είναι για όλες τις γυναίκες εύκολο. Ο Αλμπέρτο είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και όσο μεγαλώνω καταλαβαίνω ότι πρέπει να έχω στη ζωή μου υπέροχους ανθρώπους”, είχε δηλώσει η Ελένη Φουρέιρα στο “Ενώπιος Ενωπίω”.

Αυτή την περίοδο ο Αλμπέρτο Μποτία βρίσκεται στην Ελλάδα, αφού οι υποχρεώσεις του με την ομάδα της Μέκκας έχουν ολοκληρωθεί, γεγονός που χαροποιεί ιδιαίτερα την Ελένη Φουρέιρα. Πλέον, επιθυμία του Αλμπέρτο Μποτία είναι να αγωνισθεί σε ομάδα είτε της Ελλάδας είτε της Τουρκίας ώστε να βρίσκεται κοντά στην Ελένη Φουρέιρα.

Πηγή : tlife.gr